2777
2789
عنوان

ایده برای آنلاین شاپ

178 بازدید | 22 پست

سلام 

من دبیرستانیم و خب منبع درآمدم پدرمه

ولی خب دوست دارم خودمم پول در بیارم

به ذهنم زده آنلاین شاپ بزنم 

به نظرتون آنلاین شاپ چی بزنم بهتره؟

سرمایه هم کم بخواد و زود پیشرفت کنه

لوارم تحریر فانتری

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکسسوری خیلی خوبه اما اشلاع شده باید عکاسی و تولید محتوات خوب باشه تا دیده شی لباس زیر هم عالیه

عکاسیم عالیه

شرایطشم دارم 

ولی نمیدونم از کجا شروع کنم با چقد شروع کنم

سرمایه زیاد نمیخواد؟

نه انچنان. ففط حداقل یه اتاق ۶متری میخواد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عکاسیم عالیهشرایطشم دارم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم با چقد شروع کنم

باید بری بازار های بزرگ مثل تهران درگهان  جنس عمده بگیری پیج بزنی ببری بالا بعدش کم کم سایت بزن