2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

125 بازدید | 12 پست

دخترم  موقع تولد ۳۸ هفته  و با وزن ۲۱۰۰ دنیا اومد اونم بخاطر  فشار خون بالای من....

الان ۶ ماهه است دور سرش هنور ۳سانت کمه خیلی دارم غصه میخورم پیش فوق تخصص نوزادان بردم گفت بخاطر شرایط موقع تولدش دیر اکسیژن به مغز رسیده و باعث تاخیر در رشد جمجمه شده 

قراره بعد تعطیلات دوباره ببرمش

کسی تا حالا بچه اش  رو اینطور با این شرایط زایمان کرده...

تجربه تون چی بوده...

مشکل با دارو خوب میشه.؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۳هفته و ۶روز زایمان کردم ،سزارین اورژانسی به علت فشارخون بالا(۱۸)،خودمم مقاومت شریان رحمی داشتم و خون‌رسانی از جفت به جنین کم بود،بچم بدون اکسیژن خودش نفس کشید ولی وزنش ۱/۵بود میترسیدم حتی بغلش کنم توی بخش nicuبه مدت یک هفته نگهش داشتن توی دستگاه،خییییییلی سخت گذشت،دورسرش گفت یکم بزرگه،ولی الان هفت ماهشه و خداروشکر همه چیزش نرماله و کولیکش رفع شد ،سه ماه تموم بچه از کولیک جیغ میکشید،خداروشکر گذشت ،نگرانیت رو درک میکنم ان شاالله خدا پشت و پناهت باشه و کوچولوت صحیح و سالم بدون مشکل بزرگ بشه ،بچم نسبت به همسن و سال هاش ریزه میزه س ولی ماشالا تیز و بز و باهوشه،الان که نزدیک هفت ماهشه ۶/۸۰۰وزنشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مرتب چکاب کن و پیش دکترش ببر ،تحت نظر باشه ،ان شاالله که مشکلی نیست

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خواهر شوهر من پارسال زایمان کرد ۳۵ هفته بخاطر فشارخون بالا سزارین کردن وزن دخترش ۱،۷۰۰کیلو بود ۱ ماه توی دستگاه بود پوشکش میکردن ۲تا باهم میزدن خیلی سخت بودمراقبتش خداروشکر الان بزرگ شده تپل شده

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

من ۳۳هفته و ۶روز زایمان کردم ،سزارین اورژانسی به علت فشارخون بالا(۱۸)،خودمم مقاومت شریان رحمی داشتم ...

منم مثل شرایط شما تقریبا زایمان کردم ولی دخترم تنفسش  با دستگاه بود 

اولین بار که دیدمش شوکه شدم

منم مثل شرایط شما تقریبا زایمان کردم ولی دخترم تنفسش با دستگاه بود اولین بار که دیدمش شوکه شدم

خیلی سختی کشیدم خییییلی زیاد ،ان شاالله خدا خودش فرشته کوچولو هامون رو حفظ کنه.