2777
2789
عنوان

پنج تومن حقوق میگیرم😢😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 47 پست
نه اصلا. هیچ تغییری ایجاد نمیشه. از یه جا دیگه درآمد دارم

شما داری بدون داشتن علاقه ، این کارو ادامه میدی پس پیشرفتی نمیشه انتظار داشت در ادامه این کار برای شما ، 

محیط کار سمی هم که اگه باعث حال بد و افسردگی شما  بشه ، چند برابر همین حقوقی که داری میگیری ، باید برای برگشت حال خوبت هزینه کنی . 

بعد هم اینکه به شدت مقدار حقوقتون ، پایین هست . 

بوس بهت زیبا 

بهترین تصمیمو بگیری 🤍

ما را به سخت جانی خود ، این گمان نبود 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵ سال معلم غیردولتی بودم از جیب پول می‌گذاشتم تا بیمه برام رد بشه خوب هم شد سابقه شد

کار رو یاد گرفتم و آخرش بالخره با آزمون استخدام شدم همه اون روزای سخت برام تجربه شد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خب چرا آزمون استخدامی نمیدین رسمی بشین؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

کاش بیمه میکردی من نکردم بعدم آزمون قبول شدم الان دوازده سال سابقه بودم ولی دو سالم، باور کن دولتی هم همینه فقط خقوقت ده تومنه

اگه بتونی آزمون قبول شدی کنارش کار دیگه داشته باشی عالیه

من ۱۵ سال معلم غیردولتی بودم از جیب پول می‌گذاشتم تا بیمه برام رد بشه خوب هم شد سابقه شدکار رو یاد گ ...

۱۵سال پیش کجا الان کجا ۱۵سال پیش خیلییی چیزا ارزون بود

الان ۵تومن چی میشه اخه

من ۱۵ سال معلم غیردولتی بودم از جیب پول می‌گذاشتم تا بیمه برام رد بشه خوب هم شد سابقه شدکار رو یاد گ ...

وای اگه بیمه نمی‌کردن پس حقوق چند میدادن؟

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔