ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
جاریم میگه وقتی حوصله نداره غذا درس کنه نون میندازه تو روغن و میخورن با شوهرش😠😣😣😣😣😣
نون بربری رو سرخ کن خیلی حال میده.راست میگه
خخخخ منم همینطور 😂😂😂 تو خونمون فعلاً اینجور چیزا نیست بخورم یکم ضعفمو بگیره. همشو خوردم تموم کرد ...
😂🤣😂
تازه میگه چیکار کنم هر روز میرم حموم ولی هی موهام چربه😣😣😣😣
وااااای... 🤣🤣🤣🤣
این دیگه کیه بابا...
بعد برادرشوهرت هیچی نمیگه بهش؟؟؟؟
من اگه جاش بودم همون اولین باری ک نون و روغن جلوم میذاشت کله شو فرو می بردم تو روغن بعد با لگد مینداختمش تو حموم تا میتونه موهای چربشو بشوره... در حمومم قفل میکردم و از خونه میرفتم بیرون و طلاقش میدادم! 😐😑😐😑