2777
2789
عنوان

گشنمه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 65 پست
بیچاره تا شب غش میکنه از گشنگی

😂😂😂🤣

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
شیر برنج..بیچاره شوهرم از سر کار بیاد حسابی حالش گرفته میشه😁

شیربرنج رو ب عنوان وعده اصلی میخورین شما؟ 😃

شیربرنج ی چیزی مث شله زرد یا فرنی و اینجور چیزاست ک ب عنوان میان وعده میشه خورد.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم سيب زمينى سرخ مى كنم😛🍟🤗

😍😊😋😋

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
از اون لحاظ آره ولی من خیلی حال میکنم با آشپزی

منم دوست دارم آشپزیو 😍

ولی فک کن خیلی گشنته، ضعف کردی شدید، حالشم نداری پاشی بری غذا درست کنی، واااای دق میکنه آدم... 😣

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
من خودم به عنوان صبحونه خوردم اونم به عنوان ناهار بخوره خب..فرقی نداره که😋 نه اونقدرام بیرحم نیستم ...

ای کلک😉

منم دوست دارم آشپزیو 😍 ولی فک کن خیلی گشنته، ضعف کردی شدید، حالشم نداری پاشی بری غذا درست کنی، واا ...

الان دقیقا همون حالو دارم.

نان سوخاری میخورم فعلا

ماکا

چیست؟

منم چون درد زایمانم هی میگیره و ول میکنه شوهرم از بیرون غذا میخره هاهاهاهاها😋😋😋😋

منو حتماااا دعا کن دوستم

که مامان شم اسمم فاطمس😍

انشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم

من مامان شدم🥲