2777
2789
عنوان

خستم از گشنگی

106 بازدید | 12 پست

خستم از گشنگی ناهاری که خوردم خیلی بی مزه بود هنوز گشنمه یک تن ماهی زشت تو خونه دارم فقط نمی‌دونم درستش کنم یا نه درست کنمش به نظرتون ؟؟؟ خوراکی ام موقااااااااااااااام پول نیس بخرم 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم روزه ای که گرسنه ات شده . اینم تاپیک زدن داره !

نبابا روزه بگیرم افطار و سحر چی بخورم تو این بی پولی نه گوشت داریم نه مواد سوپی نع خرما و زولبیایی

نبابا روزه بگیرم افطار و سحر چی بخورم تو این بی پولی نه گوشت داریم نه مواد سوپی نع خرما و زولبیایی

وااا برا روزه گرفتن نمیخواد پولدار باشی که بدتر آدم از اشتها میفته همین سبک بخوری بهتره

وااا برا روزه گرفتن نمیخواد پولدار باشی که بدتر آدم از اشتها میفته همین سبک بخوری بهتره

نه من یبار گرفتم مردم از ضعیفی و بی جونی افسردگی هم گرفتم