2777
2789
عنوان

قبول ندارید بدبخت ترین آدم هستم

328 بازدید | 15 پست

هم یه جوش زدم که تا حالا انقدر بزرگ نزده بودم(پاسچول) 

هم دو روزه یه یبوست گرفتم که تا حالا اینجوری با این شدت نبوده .

هم کلیه هام درد می کنه که مشکوک به علائم سرطانه

هر کدوم راهنمایی دارید بگین تروخدا 

برو یک دکتر متخصص داخلی عالی همه رو بررسی و انشاءالله درمان می کنه و متوجه میشی خیلیاا هم جوش میزنن هم یبوست میگیرن سرطانم نداری

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرطان از کی تا تالا درد داره؟ واسه اینا بدبخت نیستی واسه ناشکریت چرا بدبختی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بیخیال بابا. از دلداری دادن بیخودی خوشم نمیاد. اما مشکلاتت حل شدنیه. درد کلیه احتمالا واسه بهم خوردن روده و یوبوست این حرفاس اگه تو گوگل زدی. هرچی رو تو گوگل میزنی درجا علائم سرطان میده. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

طلب سلامتی و گذران این دوران برات 🤲🏻💚

فقط مراجعه به پزشک راهنمایی دیگه ای ندارم و به چیزای منفی فکر نکن و علائمت اونقدر بزرگ و تعمیم نده همین .

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

انگار دوست داری بدبخت باشی😐

عیب رو خودت نذار انقد،پاشو برو دکتر.

والا من بیماری  دارم که درمان نداره،احتمالا همتون حتی از اسمشم می‌ترسید چه برسه که مبتلا بشید دور از جون. اصلا اهمیت نمیدم و نمیگم مریضم و بدبختم.

اینایی که گفتی علائم روتین منه😂

مخصوصا وقتی آب به آب میشم 

همین چن وقت پیش یه جوش گنده در حد دونه رو شونم زده به حدی که لباس روش میره تیر میکشه صورتمم این چن روز هرچی جوش بود به خودش دید جوش بزرگ تو پیشونیم زدم طوری که موقع نماز درد می‌گرفت رو مهر 

بعد یبوستم اگه دو روزه باشه اصن بهش نمیگم یبوست بعضی وقت تا دو هفتم میشه 

کلیه هامم یه مدت هرچی آب میخوردم دفع نداشت 

(ناموسا چی باعث شده فکر کنی علائم سرطان داره🤣🤣)

تمام اینا نشونه بارز کم آبیه 

الان اینا بدبختیه؟😐😐 عیب نزار رو خودت

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش