2777
2789
عنوان

بنظر شما خونه مادرشوهر موندن

87 بازدید | 7 پست

اشتباهه؟

شبا خونه مادرشوهر موندن کار بدیه بنظرتون؟

ما ی سال و ۲ ماهه عقدیم

انشاءالله تا تیر میریم خونه خودمون

چون از خونه مادرشوهرم اینا تا خونه ما حدودا ی ربع بیست دقیقه راهه دلم راضی نمیشه نامزدم ساعت ۱۲ شب منو بیاره خونه دوباره برگرده

هروقتم پیش بیاد بخواد منو ببره زود مامانش میگه پس منم میام

منم خوشم نمیاد

ترجیح میدم بمونم 

ولی زیاد نه شاید هفته ای دوبار پیش بیاد بعد مهمونیا و اینا

اشتباه میکنم؟

عاشق عکاسی💕

اره نمون یه دوسه ماه صبر کن زیر بار منتش نرو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

منم میمونم ولی خب من کمتر میرم خونشون شاید ماهی یکبار اینا سعی کن کمتر بمونی ۲بار در هفته زیاده

بخاطر عید مناسبا زیاد شده زود زود میرم

فردام تولد پدر شوهرمه 

امشبم شام دعوت فامیلاشونیم

مثلا میگفتم امشب بمونم اونجا فردام ک تولده 

وگرنه منم دانشگاه و سرکارم از ۱۷م دیگه نمیتونم زیاد برم ماهی یکی دوبار

عاشق عکاسی💕

وااای ی ربع راه زیاد نیست 

کارت اشتباهه بعدا برات حرف و حدیث میشه

من راهم خیلی طولانی بود با اینحال شاید نهایتا دو سه بار موندم اونم چون تا از مهمونی خانواده همسرم برمیگشتیم ساعت دو یا سه شب میشد و مادرشوهرم خودش اصرار به موندنم می‌کرد و میگفت خانوادت خوابن اذیت میشن الان بری خونتون.

وااای ی ربع راه زیاد نیست کارت اشتباهه بعدا برات حرف و حدیث میشهمن راهم خیلی طولانی بود با اینحال شا ...

خب چه اتفاقی افتاده الان ک نموندی اصلا خونشون؟

آخه وقتی من نمیمونم نامزدمم خونه ما نمیمونه

باباشم خیلی ناراحت میشه 

دعا کنید زود برم سر خونه زندگی خودم 

عاشق عکاسی💕