2777
2789
عنوان

ساخت یک طبقه با پارکینگ

293 بازدید | 38 پست

سلام دوستان شوهرم میگه زمین بخریم در جای متوسط شهر  یه طبقه با پارکینگ تقریبا۸۰متر چقد  پول لازمه واسه ساختش  اسکلتو معماریشو خودش میخواد انجام بده و سیم کشی و اینا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساخت و سازی متری ۲۰ تومن شده حدودا ۲ ۳ میلیارد میشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

احتمالا حداقل  یک ونیم وبالاتر اگه مقداری کاراشم خودتون بکنید اخه اینقدرم قیمتا تغییرمیکنه ادم میمونه فقط حواست باشه پنجره آشپزخونه روب بیرون باشه . ماتو ی خونه ۷۰ متری هستیم مجبوری ازروبی پولی خریدیم اشپزخونه ته هاله واتاق روب کوچه دیگه دارم دیوونه میشم ذکر هرروز اینکه خدایا من ازاینجا برم اسبابش فراهم بشه ایشالله

احتمالا حداقل یک ونیم وبالاتر اگه مقداری کاراشم خودتون بکنید اخه اینقدرم قیمتا تغییرمیکنه ادم میمون ...

با زمینش میگین یا ساختش. اگه ساختش باشه. که خیلی گرونه؟

احتمالا حداقل یک ونیم وبالاتر اگه مقداری کاراشم خودتون بکنید اخه اینقدرم قیمتا تغییرمیکنه ادم میمون ...

سخته آدم جایی که آرامش نداشته باشه منم موندم.  میگم این پولو بدم خودم درست کنم بهتره برم اپارتمان

با زمینش میگین یا ساختش. اگه ساختش باشه. که خیلی گرونه؟

ن فکرکنم من زیادی گفتم فقط ساختشا من ی خونه ۲۰سال ساخت ۷۰ متریا پرسیدم گفت دوتومن .حالا هرچقدرم بشه  اما اگه بسازید بهتر از خرید آپارتمانه آپارتمان خوب نیس اونجا زمین داره و اینکه مال خودته کسی روسرت نمیدوه صدای کوبیدن درامیاد ایشالله ک ی خونه خوشگل بسازی و بسلامتی بری توش.ب شک افتادم خودمم به  عددی ک من گفتم اهمیت نده این گرونیا زیادی رومخم اثرگذاشته