2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول با شوینده میشورم بعدش تونر میزنم و سرم اخر سرم کرم مرطوب کننده و ضدافتاب ولی بازم هیچ تاثیری ندا ...

اب و سبزیجات زیاد بخور هرروز هم ماسک ورقه ای بزار ،ی فوم صورت بگیر هرروز صورتت بشور باهاش تونستی پوست خیار هم بزار رو پوستت آبرسان خوبیه ،ی کرم آبرسان هم بخر شبا بزن

اول با شوینده میشورم بعدش تونر میزنم و سرم اخر سرم کرم مرطوب کننده و ضدافتاب ولی بازم هیچ تاثیری ندا ...

از چه برند هایی استفاده می کنید ؟ 

حتما برند محصولاتی که استفاده می کنید رو عوض کنید چون احتمالا به پوست صورت تون نمیسازه که همچنان جوش میزنید،

ترجیحا بجای ژل شستشوی صورت از فوم شستشوی صورت مخصوص پوست تون استفاده کنید چون فوم ها پاک کنندگی بیشتر و عمقی تری دارن،

مثلا من خودم از تونر برند لافارر که مخصوص پوست چرب و مختلط بود استفاده می‌کردم ولی بازم جوش میزدم، 

در نتیجه دیگه از لافارر استفاده نمی کنم.

بی آب و تاب و توان،

اب و سبزیجات زیاد بخور هرروز هم ماسک ورقه ای بزار ،ی فوم صورت بگیر هرروز صورتت بشور باهاش تونستی پوس ...

ماسک ورقه ای برند خاصیو میشناسی که خوب باشه؟

من فقط بیواکوارو میشناسم که میگن جوشو بدتر میکنه