2777
2789
عنوان

تو دعوا و بحث جیغ میکشم شدید

164 بازدید | 11 پست

همین چند ساعت پیش با شوهرم دعوا شدم سر به حرف کوچیک واقعا بحث بزرگی نبود من جیغ زدم بعد بار اول نیس تو هر دعوایی پیش میاد من جیغ میزنم منظورم جیغ و حرف زدن نیس مثلا اینطوری میگم که آاااااااا اصلنم برام مهم نیس که کجاییم هرجا باشیم تو عصبانیت جیغ میزنم انگار اینجوریم حوصله بحث و ندارم و زودرنجم  قبلا حرف میزدم و بحث میکردم الان فقط جیغ بلند میکشم 

به مدت ۹ ماه هم قرص مصرف کردم دو قطبی و افسردگی و شیدایی داشتم خیلی بهتر شدم ولی خب مدل عصبانیتم فرق کرد اینجوری شد 

چیکار کنم میترسم در آینده فردا حوصله بچه و این داستانا رو نداشته باشم بنظرتون دوباره نیازه برو دکتر نمیخام دیگه قرص بخورم بنظرتون ربطی به دوقطبی داره

کیا اینجورین 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من برعکس توام تو دعوا هیچی نمیگم و سریع محل و ترک میکنم🫠😂

وای کاش من بتونم 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یعنی چی دکتر نمیخوام برم؟

خب اینجوری هم خودت اذیتی هم اطرافیان رو ازار میدی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

خواهر من چقدر امثال شماها برای اطرافیان اذیت کننده هست

آره واقعا اصلا برام مهم نیس که کجا هستیم هرجا باشه جیغ میزنم خیلی رو مخه دست خودم نیس

اگر بیماری دو قطبی داری بچه دار نشو هم مشکل ژنتیکی پیش میاد بچه ممکنه یکی از بیماری های روحی رو بگیره هم دوره شیدایی افسردگی داری بیخود یک بچه رو دنیا نیار بدبخت کن برای اینکه ازدواجم کردی حتما بگو خانوادت هوای همسرت رو داشته باشن که زندگیت به هم نخوره همسرت باید صبوری وگذشت کنه تا زندگی بشه بکنید زیر نظر دکترت هم داروت رو مصرف کن از حرفام هم ناراحت نشو داشتم تو خانواده که دارم بهت میگم خودت عذاب می‌کشی ولی اطرافیان رو نا خواسته داغون می‌کنی به حرف خانوادت هم گوش بده ایشالا سلامت باشی 

یعنی چی دکتر نمیخوام برم؟خب اینجوری هم خودت اذیتی هم اطرافیان رو ازار میدی

آخه این ۹ ماهی که قرص خوردم واقعا اذیت شدم درسته تاثیر داشت ولی کلی وزن اضاف کردم و مشکلات جنسیو اینا 

اگر بیماری دو قطبی داری بچه دار نشو هم مشکل ژنتیکی پیش میاد بچه ممکنه یکی از بیماری های روحی رو بگیر ...

اخه تو این دوران که قرص خوردم ۹ ماه خیلی اذیت شدم ولی خب بهترم شدم فقط تغییر کردم قضیه بچه هم که به من باشه کلا نمیخوام ولی خانواده و همسرم بیخیال نمیشن البته تا خوب نشم اصلا مادر نمیخام باشم 

اخه تو این دوران که قرص خوردم ۹ ماه خیلی اذیت شدم ولی خب بهترم شدم فقط تغییر کردم قضیه بچه هم که به ...

اصلا نمیشه که مادر بشی اینو بهشون بگو هم ممکنه بچت مریض بشه هم مادری یک کار بیستو چهار سرعته هست وقتی افسرده بشی حتی نمیتونی لقمه دهن خودت بذاری چجوری از بچت مراقبت کنی وقتی هم که دوره شیدایی هستی که میدویی میپری انرژی داری باز بچه اذیت میشه یا گاهی که مجبور باشی بستری شب یا دارو بخوری خواب آلو باشی چه جور میتونی مادری کنی 

ایشالا که خوب بشی زیر نظر دکترت باش ولی وقتی خودتم توانایی تو خودت نمی‌بینی اصلا باردار نشو 

اصلا نمیشه که مادر بشی اینو بهشون بگو هم ممکنه بچت مریض بشه هم مادری یک کار بیستو چهار سرعته هست وقت ...

درسته مرسی عزیزم