2777
2789
عنوان

تزریق چربی به لب

14963 بازدید | 31 پست

سلام خانمای عزیز من دیروز رفته بودم دکتر برای جوشم ولی درمورد تزریق چربی به لبم پرسیدم😂 گفت از مروتز بهتره و برای من 1500000میشه حالا چون برا جوش رفته بودم بیشتر پیگیر نشدم چون من خیلی کم میخوام حجیم شه شما اطلاعی دارین درمورد تزریق چربی به لب قیمتش و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ژل بهتره؟ چربی جذب میشه ک بازیگرا همه ژل میزنن ک اگ چربی بهتر بود چربی میزدن

میگه چون چربی بعد یه مدت خودشو تشون میده کسایی که عجله دارن پروتز میکنن ولی خب چربی میگن پایدار تره 

ژل چی میزنن؟؟قیمتشم لطف میکنید؟

عزیزم اجازه بده یه زنگ ب سحرجون بزنم بپرسم

سحر قریشی منظورمه😎

عزیزم نمدونم دقیقا

فقط میدونم ژل میزنن و حتما بهترین وگرونترین ژل رو میزنن دیگه

قیمت ژل من مشهد پرسیدم 300-400 گفتن

سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
همون😒منم نمیخوام اینقد هزینه کنم بعلاوه میگن این دکتری که من رفتم کارش خوبه ولی زیاد تزریق میکنه

سلام دوست عزیز . معمولا برای برجسته کردن لب روشهای بسیار متنوعی وجود دارد . در روش تزریق چربی به لب به علت حرکت بسیار در لب چربی بسیار زود از بین می رود و اگر هدف شما موقتی می باشد بهتر است از تزریق ژل که ماندگاری بیشتری دارد استفاده کنید. و برای روش برجسته کردن لب با استفاده از پروتز در هنگام خندیدن و صحبت کردن حالت مصنوعی به لب خواهد داد. اما روش نوین برای برجسته کردن لب که با استقبال زیادی از طرف مردم روبه رو شده است روش جراحی به صورت دائم می باشد در این روش می توان حتی فرم لب را نیز تغییر داد و با گذاشتن گرفت نیز در لب باعث برجسته شدن بیشتر لب  شد. در کلینیک دکتر اکبر بیات که بینان گذار بسیاری از روشهای نوین برای برجسته کردن لب می باشند برجسته کردن لب به روشهای گوناگونی مانند جراحی زیبایی لب و یا گرفت انجام می شود. که این جراحی زیبایی لب ماندگاری دائم دارد . با مشاهده از سایت ایشون و دیدن عکسهای قبل و بعد جراحی زیبایی لب با نحوه ی کار کلینیک دکتر اکبر بیات بیشتر اشنا خواهید شد.

سلام.تزریق چربی خیلی عالیه ! من تو مرکز زیبایی برکه این کار رو انجام دادم و از نتیجه واقعا راضی ام. سری قبل یه مرکز رفتم که حوالی بهشتی بود.واقعا صورتم رو داغون کرد.اما برکه خیلی خوب بود. آدرس سایتش رو این زیر براتون میزارم

tehranskin.com