2777
2789
عنوان

بارداری با بچه یکساله

155 بازدید | 17 پست

پسرم یکسالو چهار ماهشه بنظرتون بهش ظلم میشه اگه بچه دیگه ای بیاد ؟ ناخواسته باردار شدم و بلاتکلیفم مامانم میگه نمیتونی نگهش داری خودم هنوز نتونستم تصمیم بگیرم کسی بوده با بچه یکساله باردار بشه ؟ 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
چند وقتته؟خب باید قبلش خوب پیشگیری میکردی

هفت هفته ... یکبار ر...بطه داشتیم اونم با پیش...اب باردار شدم حتی ر...بطه کامل هم نداشتیم 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب.فاصله سنی خیلی خوبی دارن

درسته اذیت میشی و سخته برات..ولی سه سال دیگه که خودشون باهم باشن هی روزی هزابار میگی شکرت..

چقد دوس داشتک فاصله سنی بچه هام اینقد باشه..

زن داداشم پسرش ۱سال و ۳ماهشه.الان دوماه بارداره.خودش خواسته..گفتع میخوام هم بچم یه همبازی که بهش نزدیک باشه داشته باشه.هم خودش دیگه بار وبندیل بارداری و شیر دهی رو زودتر جمع کنه..حوصله نداره چند سال دیگه دوباره از صفر شروع کنه..

هفت هفته ... یکبار ر...بطه داشتیم اونم با پیش...اب باردار شدم حتی ر...بطه کامل هم نداشتیم 🤦🏻🤦🏻🤦 ...

بگو الحمدلله و نگهش کن..خدا برات خواسته..

بلاخره قرار بود چند سال دیگه یکی بیاری..همینو نگه کن و چند سال دیگه راحتی برا خودت...

نه بچه ها باهم بزرگ میشن 

منو داداشم یک سال فاصله سنی داریم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

چقد خوب.فاصله سنی خیلی خوبی دارندرسته اذیت میشی و سخته برات..ولی سه سال دیگه که خودشون باهم باشن هی ...

دقیقا خودمم به همین فکر میکنم ... نمیتونم پرونده یه بچه رو ببندم باز از اول شروع کنم یه بچه دیگه بزرگ کنم اینجوری کلا درگیر بچه هستم انگار ولی الان یکباره درسته سخته ولی تموم میشه دیگه ... ولی مامانم میگه سخته به پسرم ظلم میشه چون کوچیکه

دیگه بارداری  وقت تصمیم گرفتن گذشته

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

خوشبحالت کاش منم باردارشم بچم۲سالشه

انشالله به زودی بارداربشی عزیزدلم تو اقدامی ؟

چرا نتونی نگهش داری

چون خونم دوره از مادرم پسرم خیلی خیلی خیلی شیطونه 

نه بچه ها باهم بزرگ میشن منو داداشم یک سال فاصله سنی داریم

الان شما مشکلی نداری که زود داداشت به دنیا اومده ؟ حس نمیکنی که سخت گذشته بهت ؟

دقیقا خودمم به همین فکر میکنم ... نمیتونم پرونده یه بچه رو ببندم باز از اول شروع کنم یه بچه دیگه بزر ...

این تصمیمه که خودت باید بگیریش..به حرف کسی توجه نکن..

باهم بزرگ میشن و کیفشو میکنی..فکر سقط نکن..جوری پشیمون میشی که تا ابد تو فکرشی..این دوران سخت همش ۲ساله..به سرعت برق و باد میگذره..

چند سال دیگه میگی ایول بخودم که تصمیم اشتباهی نگرفتم