دوستان با شوهرم قهرم .امروز هم تولدشه .دوس ندارم پیش قدم شم برا اشتی از طرفی اگه هم تولدش رو نادیده بگیرم دیگه تو خاطرش میمونه و هی میگیه اره من برات مهم نبودم
چیکار کنم حالا ؟
یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم ادم مغروریم ینی اصن منت کشی و اینا نمیکنم مجردم و سنم کمه 18 سالمه ولی فک میکنم ازدواج با رابطه دوستی فرق داره تو دوستی باید ی جاهایی اگ تقصیر ت نیس غرور داشته باشی ولی تو ازدواج باید ی جاهایی گذشت کنی معنی ازدواج همینه ینی تعهد گذشت احترام شما دو تا ادمین ی نقص هایی دارین ی جاهایی ی دلخوری پیش میاد ی بار شوهرتون ی بار شما باید پیشم قدم شین برای اشتی. اگ امروز تولدشون نبود و مقصر شوهر شما بود باید میزاشتی اون پیش قدم شه ولی چون تولدشونه ب نظرم ی سورپرایز بکنین ک ن اون فک کنه روز تولدش بی اهمیت بود و همینطور ناراحتی از بین بره باز هم صلاح خویش خسروان دانند.