2777
2789
عنوان

قهر باشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست
تقصیر اون بود بی دلیل بهم بی محلی کرد ...

مردا کلا این اخلاق رو دارن ی مدت دوس دارن برا خودشون خلوت کنن 

من این رفتار رو حتی از بابابزرگمم دیدم

اسمش بی محلی نیس بهش میگن غاز تنهایی

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

مگه رلین ک نمیخوای پیشقدم شی؟ شوهرته زندگی پستی بلندی زیاد داره زن و شوهر باید از خودگذشتگی داشته با ...

اخه میدونم الانم پیش قدم شم .فاز بر میداره  فک میکنه چه خبره .مگه کوتاه میاد

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا کلا این اخلاق رو دارن ی مدت دوس دارن برا خودشون خلوت کنن من این رفتار رو حتی از بابابزرگمم دیدم ...

اره .هرچن وقت یک بار اینجوری میشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بخاطر بی توجهی قهر کردی

اره .محل نمیداد بهم 

من خودم ادم مغروریم ینی اصن منت کشی و اینا نمیکنم مجردم و سنم کمه 18 سالمه ولی فک میکنم ازدواج با رابطه دوستی فرق داره تو دوستی باید ی جاهایی اگ تقصیر ت نیس غرور داشته باشی ولی تو ازدواج باید ی جاهایی گذشت کنی معنی ازدواج همینه ینی تعهد گذشت احترام شما دو تا ادمین ی نقص هایی دارین ی جاهایی ی دلخوری پیش میاد ی بار شوهرتون ی بار شما باید پیشم قدم شین برای اشتی. اگ امروز تولدشون نبود و مقصر شوهر شما بود باید میزاشتی اون پیش قدم شه ولی چون تولدشونه ب نظرم ی سورپرایز بکنین ک ن اون فک کنه روز تولدش بی اهمیت بود و همینطور ناراحتی از بین بره باز هم صلاح خویش خسروان دانند.

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من هر شب قهر میکنم فردا صبحش آشتی میکنم، انگار نه انگار اتفاقی افتاده😂اینکه زود اشتی کنید خیلی مهمه ...

ماهم همیشه زود اشتی میکنیم .این سری طولانی شد

اخه میدونم الانم پیش قدم شم .فاز بر میداره فک میکنه چه خبره .مگه کوتاه میاد

الان فرق میکنه تولدشه دیگه باید خیلی عقده ای و بچه باشه ک بخواد فاز بگیره

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

دیونه ای قربون صدقت نرفت قهر کردی رفتی خونه مامانت

نبابا خونه مامانم نررفتم .

بهش گفتم بزار من بشینم پشت ماشین .گفت بیخود  و حودش نشست .

یا خدا شما همزاد منی همسر منم امروز تولدشه. باهاش هم قههرم چون بلد نیست بهم محبت کنه

جدی ؟