2777
2789
عنوان

مهاجرت به رشت یا لاهیجان

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 35 پست
اگه نکته منفی هم داره ممنون میشم بگید

هر دو آب و هوای شرجی دارن بخصوص تابستون. با آب و هواش اگه مشکلی نداری زیاد فرقی ندارن، رشت حالا مرکز استانه و دسترسی بیشتری به امکانات هستش.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشون دولتی از هر نظر مردمش تفریحاتش سبک زندگی

انصافا مردمش هم تو سبك زندگي هم توتحصيل و رسيدگي به فرزنداشون به روز هستند.چون من شهرستان هاي ديگه هم زندگي كردم ،اصلا قابل مقايسه با لاهيجان و رشت نيست.

خدايا شكرت.
یکی از شهرای کویری

اگه کویری هستی، زندگی برات گمانم سخت باشه تو شمال، ولی به هر حال آدمی همه جور میتونه خودش رو آداپته کنه. عشق شمااااااااالی ها.خخخخخخ

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
به هرحال فرهنگ و تحصیل و ... خوب تو رشت بهتره لاهیحان شهر گمنامه ولی رشت واسه خودش شهر مهمیه

رشت فقط بعضي از محله هاش واسه زندگي خوب.ولي لاهيجان تقريبا 50% محله هاش خوب هستندو شبيه هم.

خدايا شكرت.
به هرحال فرهنگ و تحصیل و ... خوب تو رشت بهتره لاهیحان شهر گمنامه ولی رشت واسه خودش شهر مهمیه

لاهيجان فكر نميكنم شهر گمنامي باشه.حتي يه روستاي مرزي تو جنوب هم ميشناسنش.بخاطر توريستي بودنش.

خدايا شكرت.

من خودم  تو جنوبم  ولي  شماليم  تو هر دو مكان  بودم  و هستم 

انقد تو افتاب و گرماي جنوب  بودم ك  شمال ميرم  بااينگه همه از گرما مينالن  من ميگم  خوبه هوا چون تو شرايط ٥٠ درجه گرما بودم 

خدايش  هيچكي تو  ظل گرما  بيرون ك نميره براي گردش  هر جا بريد با ماشينيد 

منطقي باشيد 

تو  رشت  بخواي  زندگي كني  يا  لاهيجان ؟؟ 

الان  هم  رشت  هم  لاهيجان   بيمارستان خوبه داره و تو هر شهري  دكتراي خوبي  دارن 

انشالله مسيرت  نخوره جز زايمان   ك  هر دو شهر امكاناتش عاليه 

خدايي  براي يه سرما خوردگي   ادم  لنگ  نميمونه ك  

از نظر  تحصيلات    رشت  همه جوره مدرسه هست   تو لاهيجانم  هست  چيزي  نيست تو رشت ك  تو لاهيجان  نباشه 

از مدرسه  نخبگان  تا غير انتفاعي و دولتي 

دانشگاه هم  الان  تو هر شهري  وجود داره 

ولي  ولي   از نظر  طبيعت  و گردش گري     لاهيجان طبيعت بهتري داره   چون پاي كوه هست 

حداقلش هر روز كوه و باغ چايي ميبيني 

و طبيعت  نزديكته    كوه و دريا و طبيعت 

رشت   صنعتي تره   طبيعت  قاطيش نيست 

اطراف رشت  بري  طبيعت هست 

انتخاب  اخر   خودت با علايق خودته 

ولي از نظر ي كسي ك تو كوير  و بيابون بوده  

بعد از امكانات شهر ك خر دو يكسان هستن 

طبيعت  اون شهر ادمو جذب ميكنه  يخورده چشمامون سبزه ببينه  حال كنه

روييده در من جوانه اي از خدا