2777
2789
عنوان

حس ششم

116 بازدید | 11 پست

از ویژگی های خودتون بپرسید بیشتر😁 

چه شکلی هستید علاقه هاتون میتونم تشخیص بدم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ماه تولدم؟رنگ لباسم؟

دختر نازی هستی قدت متوسط 

رنگ پوستت روشن 

رنگ چشات تیره است 

دوست داشتی پزشک بشی 

عاشق یک پسری هم بودی 

پسر قدش بلند بود 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر نازی هستی قدت متوسط رنگ پوستت روشن رنگ چشات تیره است دوست داشتی پزشک بشی عاشق یک پسری هم بودی پ ...

رنگ پوستم روشن نیست 

عاشق پسری بودم قدش بلند نبود🙃 

بقیش درسته🙂

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

رنگ پوستم روشن نیست عاشق پسری بودم قدش بلند نبود🙃 بقیش درسته🙂

سبزه ای؟ یا گندمی؟

من و هم میگید🙂

قدت بلنده بعضی وقت ها ببخشید ولی بدجنس میشی ولی ادم بدی نیستی 

بعضی وقت ها بخشنده میشی 

قدت بلنده عاشق حیواناتی الخصوص سگ 

رنگ های تیره پسندی 

عاشق شدی ولی زود هم سرد شدی 

به ورزش هم علاقه داری درس خوندن خیلی دوست نداری

داداشم عاشق یه دختره چاق شده بهش میگه عروسک نرم من😭من متنفرررررم از دختره دلم میخواد بکشمش

خدانکشتت 🤣🤣🤣🤣🤣