2777
2789
عنوان

چطوری به حکمت خدا اعتماد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست
ولی اگه خدا بخواد اراده ما شکل میگیره برای انجام چیزی و اگه نخواد اراده ما پوچ میشه برای انجام هر چی ...

همه ما به صورت بالقوه دارای اراده هستیم و این ویژگی ذاتی ماست 

و در قرآن هم ذکر شده که خدا سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمی‌ده مگر اینکه خودشون تلاش کنند

جنابِ حافظ در این باب می‌فرمایند:  چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد

من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد حکمت خدا اینقدر میتونم برات از تجربیاتم بگم که‌ باور نمیکنی . چیزایی دسدم و تجربه کردم که میتونم بگم اگر بدترین اتفاق هم برامون بیوفته دلیلش حکمت و مصلحتوخداست که اتفاق خیلی بدتری جلوش گرفته بشه ‌. حوصله ندارم فعلا برات تایپ کنم . ولی اگر حوصله داشتی بعداوچند موردشو میگم که بدونی حکمت خدادبالاتر از عقل و شریعت و خوبی و ... هستش . ملجرای حضرت موسی ع و حضرت خضر ع در مورد حکمت و مصلحته . حضرت موسی ع نمیدونست حکمت و مصلحت خدا ممکنه در ظاهر مخالف خوبی و شرع و عقل و ... به نظر برسه ولی در واقع چند پلهداز عقل و شریعت و خوبی و ... بالاتره . اولش آدم فکر میکنه همه چیز به ضررشه . ضرر مالی و جانی و آبرو و ... ولی آخرش میفهمی همه ش به سود تو شده . 

همه ما به صورت بالقوه دارای اراده هستیم و این ویژگی ذاتی ماست و در قرآن هم ذکر شده که خدا سرنوشت هی ...

اراده داشتن با اختیار داشتن فرق داره، مهم اینه که انسان در موارد متعدد و مختلف دارای اختیاره

ضمنا بنظرم دوآیه از قران رو با هم ممزوج کردین که این گفته ازش دراومد😂 چون خدا تو یه جا قران میگه ما سرنوشت هیچ قومی رو ( از خوب به بد) تغییر نمیدیم مگر این که خودشون بخوان،  چون خدا انسان رو در ابتدا پاک و بی‌گناه آفریده، و بعد انسان با کارهاش، باعث گناه و ظلم و ستم و نافرمانی میشه، و قطعا بالعکسش بی‌معنیه و با عدل خدا منافات داره، و در آیه‌ی دیگه میگه بر انسان چیزی نیست جز تلاشش

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اراده داشتن با اختیار داشتن فرق داره، مهم اینه که انسان در موارد متعدد و مختلف دارای اختیارهضمنا بنظ ...

بله متفاوتن، ولی هم اراده داره و هم اختیار

همینطوره ، من تلاش میکنند رو سهوا اشتباه تایپ کردم متشکرم بابت تصحیح

بله متفاوتن، ولی هم اراده داره و هم اختیارهمینطوره ، من تلاش میکنند رو سهوا اشتباه تایپ کردم متشکرم ...

تبریک میگم، بندرت کسی پیدا میشه که تذکر رو بپذیره، مخصوصا تو این سایت👏👏

دقیقا انسان هم اراده داره و هم اختیار، ولی اراده بدون وجود اختیار کارآیی نداره، و ازش جبر کامل درمیاد

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

تبریک میگم، بندرت کسی پیدا میشه که تذکر رو بپذیره، مخصوصا تو این سایت👏👏دقیقا انسان هم اراده داره و ...

زنده باشین

عکسش هم همینه، اختیار بدون اراده هم کارایی نداره

در مورد حکمت خدا اینقدر میتونم برات از تجربیاتم بگم که‌ باور نمیکنی . چیزایی دسدم و تجربه کردم که می ...

قطعا همینطوره 

تو زندگی همه مون بوده همچین اتفاقایی 

کافیه بهتر نگاه کنیم و برچسب بد بودن به اتفاقا نزنیم 

ممنونم از وقتی که گذاشتی

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

همه ما به صورت بالقوه دارای اراده هستیم و این ویژگی ذاتی ماست و در قرآن هم ذکر شده که خدا سرنوشت هی ...

بله مسلما خدا بهمون اختیار داده 

اصلا یکی از ابزارهامونه همین اختیار برای رقم زدن سرنوشتمون

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

همين كه تا حالا گرسنه نموندي

با آبرو بودي

همين گوشي كه داري

فاصله ستاره هايي كه از درك و عقل ما خارجه و با عمر ما يك هزارم اون فاصله رو هم نميتونيم بريم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .