به چیزایی که پیش میاد (که خب حتما تحت نظر و اراده خودش همه چیز اتفاق میفته )
چطور اعتماد کنم
چطور دلمو راضی کنم که به حکمتش خودمو بسپارم و حرف رو حرف و ارادش نزنم
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
در مورد حکمت خدا اینقدر میتونم برات از تجربیاتم بگم که باور نمیکنی . چیزایی دسدم و تجربه کردم که میتونم بگم اگر بدترین اتفاق هم برامون بیوفته دلیلش حکمت و مصلحتوخداست که اتفاق خیلی بدتری جلوش گرفته بشه . حوصله ندارم فعلا برات تایپ کنم . ولی اگر حوصله داشتی بعداوچند موردشو میگم که بدونی حکمت خدادبالاتر از عقل و شریعت و خوبی و ... هستش . ملجرای حضرت موسی ع و حضرت خضر ع در مورد حکمت و مصلحته . حضرت موسی ع نمیدونست حکمت و مصلحت خدا ممکنه در ظاهر مخالف خوبی و شرع و عقل و ... به نظر برسه ولی در واقع چند پلهداز عقل و شریعت و خوبی و ... بالاتره . اولش آدم فکر میکنه همه چیز به ضررشه . ضرر مالی و جانی و آبرو و ... ولی آخرش میفهمی همه ش به سود تو شده .
همه ما به صورت بالقوه دارای اراده هستیم و این ویژگی ذاتی ماست و در قرآن هم ذکر شده که خدا سرنوشت هی ...
اراده داشتن با اختیار داشتن فرق داره، مهم اینه که انسان در موارد متعدد و مختلف دارای اختیاره
ضمنا بنظرم دوآیه از قران رو با هم ممزوج کردین که این گفته ازش دراومد😂 چون خدا تو یه جا قران میگه ما سرنوشت هیچ قومی رو ( از خوب به بد) تغییر نمیدیم مگر این که خودشون بخوان، چون خدا انسان رو در ابتدا پاک و بیگناه آفریده، و بعد انسان با کارهاش، باعث گناه و ظلم و ستم و نافرمانی میشه، و قطعا بالعکسش بیمعنیه و با عدل خدا منافات داره، و در آیهی دیگه میگه بر انسان چیزی نیست جز تلاشش
در مورد حکمت خدا اینقدر میتونم برات از تجربیاتم بگم که باور نمیکنی . چیزایی دسدم و تجربه کردم که می ...
قطعا همینطوره
تو زندگی همه مون بوده همچین اتفاقایی
کافیه بهتر نگاه کنیم و برچسب بد بودن به اتفاقا نزنیم
ممنونم از وقتی که گذاشتی
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
همه ما به صورت بالقوه دارای اراده هستیم و این ویژگی ذاتی ماست و در قرآن هم ذکر شده که خدا سرنوشت هی ...
بله مسلما خدا بهمون اختیار داده
اصلا یکی از ابزارهامونه همین اختیار برای رقم زدن سرنوشتمون
فاصله ستاره هايي كه از درك و عقل ما خارجه و با عمر ما يك هزارم اون فاصله رو هم نميتونيم بريم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .