2777
2789
عنوان

همه ازم تقلید می‌کنن

149 بازدید | 10 پست

مدل موهام و طرز لباس پوشیدنم و صحبت کردنم و...

ولی من حس می‌کنم  خنگ و اسکلم

پسرای زیادی بهم درخواست میدن ولی تعجب می‌کنم از چیه من خوششون میاد

بهم میگن باکلاسی ولی حس می‌کنم خرم واقعا

تازه من قرصم بخاطر وضعیت روحیم مصرف می‌کنم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقلید میکنن یا حس میکنی تقلید میکنن؟

مثلاً یدونشو می‌گم

رفتم دندون پزشکی بعد دختره گفت مدل موهات و اسم آرایشگاهو بده 

بعد از من مریضو گذاشت و رفت آرایشگاه

یا من با یه کیف ورزشی رفته بودم پیش وکیل بعد روز بعدش اونم با کیف ورزشی اومد و.....

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
وای باورت میشه از طرز نوشتنت همون سه خط اول فهمیدم قرص مصرف میکنی؟

از کجااا  

مثلاً یدونشو می‌گمرفتم دندون پزشکی بعد دختره گفت مدل موهات و اسم آرایشگاهو بده بعد از من مریضو گذاشت ...

بهرحال اینا دلیل بر تقلید نیست یک نوع پسندیدنه و فکر میکنه زوم کردن رو این مساعل خودخوری محسوب میشه حتما تراپی برو

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بهرحال اینا دلیل بر تقلید نیست یک نوع پسندیدنه و فکر میکنه زوم کردن رو این مساعل خودخوری محسوب میشه ...

همه بهم می‌گن یعنی توهم من نیست