2777
2789
عنوان

خیلی سر روابط احساسی حسودمممممممم

104 بازدید | 10 پست

نمیدونم چرا ولی واقعا عذاب میکشم چون یه ویژگی بده هیچکس درکم نمیکنه من الان یه رفیق دارم دختره واقعا دوسش دارم من زیاد کسی رو دوست ندارم شاید یکی دونفر ولی واقعا عاشق اون یکی دونفر میشم دیگه الان همین فوق العاده اجتماعیه هزارتا دوست داره من همش حسودی میکنم اینم که نمیتونه بیاد خودشو عوض کنه من عذاب میکشم نمیدونم چیکار کنم واقعا عذابه جلو خودش نشون نمیدم ولی واقعا ول کنم گریم میگیره دوست ندارم این همه آدم باهاش باشن لطفا توهین نکنین خودم از خودم خوشم نمیاد

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خوب نیست منم دوست زیاد ندارم با هرکی هم دوست بشم دیگ وابسته نمیشم در واقع واسم مهم نیست

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

به نظرم خوب نیست منم دوست زیاد ندارم با هرکی هم دوست بشم دیگ وابسته نمیشم در واقع واسم مهم نیست

آخه من وابسته میشم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

آخه من وابسته میشم

خوب نیست اذیت میشی 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

خیلیم اذیت میشم خیلیی بدترین حس دنیاست

روی خودت باید کار کنی عزیزم

کتاب بخون مهارت یادبگیر وقتای خالی تو کمتر کن 

تا این جا که حست رو درک میکنی خوبه،،،ولی بازم بیشتر سعی کن خودتو بشناسی، ،،این یه حس طبیعیه ولی اگه برات دغدغه شده یعنی داری بیش از حد روش تمرکز میکنی،،،سعی کن برای خودت توضیح بدی که یه دوست،نباید تاثیر زیادی روژ زندگیت داشته باشه ،چه بسا ممکنه راه ها و روابطی هم که داره اصلا درست نباشه و دلیلی برآب غبطه خوردن نیستن