2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بد جنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 63 پست
پنتوپروزول رو باید ناشتا بخوریا۴۰ و ۲۰ داره همون ۴۰ ش خوبه برا معده درد شدید ۱۲ ساعت یه بار

وای مرسی🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از معده درد هلاک شدم کسی نگف چه غلطی بکنمحتما باید ب دسته شوهر یا خانواده شوهر کتک بخوری ک بیان ...

تاپیک درمان بیماری شماره ۴ درمانشو نوشتم

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

شوهرم اینجوری شد هر چی دکتر میرفت خوب نمیشد آخرسر یکهفته بستریش کردن خوب شد الان گاهی معدش درد میگیر ...

خوشبحالش 

بخدا دیگه ب مرگ خودم راضی شدم🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

تاپیک درمان بیماری شماره ۴ درمانشو نوشتم

برو پیش متخصص ریه یا متخصص آسم و آلرژی معمولا قرص و اسپری آسم می نویسن با یه مدت پرهیز غذایی

متخصص ریه دوبار رفتم دارو هاش فقط سری اول جواب میده دوباره سال بعد بهار بر میگرده و دیگه اون دارو ها جواب نمیدن

چرا دارم ...بگردم میفرستم

دمت گرم

شما سرفه داشتید یا آبریزش ؟ فقط تو فصل بهار بود مال شما هم ؟

فقط سرفه، اینقدر سرفه میکردم که معذرت میخوام استفراغ میکردم، بیشتر آخرای زمستون و دوماه اول بهار ولی خود به خود خوب شدم الان چندساله دیگه سرفه نمیکنم