2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بد جنسه

986 بازدید | 63 پست

تاپیک اینجوری زدم که بیاید 

خانما هر کس میتونه راه حل بده دعاش میکنم 

من دو سالی هست در گیر سرفه های آلرژیک شدم تو فصل بهار....خیلی رو اعصابمه...دو بار هم پیش متخصص رفتم خوب نشده تو بهار دائم سرفه دارم ...اگر در زمینه تجربه دارید ممنون میشم راهکار بدید 

منم از معده درد هلاک شدم کسی نگف چه غلطی بکنم

حتما باید ب دسته شوهر یا خانواده شوهر کتک بخوری ک بیان تاپیکت

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مرکز آلرژی هست تو تهران اسمشو بلد نیستم ولی میری ی مدت طولانی تحت درمانی و دارو میگیری و الرژیت تقریبا برای همیشه خوب میشه 

هیچ مشخصاتی ازش ندارم سالها پیش یکی از اقوام رفت و خوب شد 

قرص مونته لوکاست رو امتحان کردی؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم از معده درد هلاک شدم کسی نگف چه غلطی بکنمحتما باید ب دسته شوهر یا خانواده شوهر کتک بخوری ک بیان ...

پنتوپرازول بخور

اگه عصبی هستش فقط کلیندینیوم سی جواب میده

فاموتادین بخور

زخم معده دارم با این چیزا خوب نمیشم🥲

م فقط یه چیزی میخوام که بالا میارم خون نباشههه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

منم از معده درد هلاک شدم کسی نگف چه غلطی بکنمحتما باید ب دسته شوهر یا خانواده شوهر کتک بخوری ک بیان ...

شیرین بیان بخور اکر فشارت بالا نیست .

تیکه ای هست نه پودرش اونو از عطاری بگیر هر بار به اندازه یه قرص بخور روزی یکی دوبار