2777
2789

دوتا برادر شوهرم شهرستان هستن 

که ماهی یه بار زنگ نمیزنن به مادرشون 

مادرشون خودش بهشون زنگ میزنه 

ولی من با مادر شوهرم زندگی میکنم 

پدر شوهرم 8ساله ازدواج کرده کلا رفته از اینجا اصلا هیچ خرجی نمی‌ده ب زنش با اینکه مادر پدرشوهرمم همیجا با ماست اصلا خرج زن و مامانش و نمیده 

همه خرجا با شوهر منه خودمون هیچی نداریم از خودمون ن خونه ای ن وسایلی نه هیچی این مدلی فک نکنم ب جای برسیم 

عید فطر ام کل اقوام میان خونمون و میرن یعنی 20جعبه شیرینی بگیریم هنوز کافی نیست بعدم خواهرای پدر شوهرم میان و برادراشو زن و بچشون و ....

وفامیلهای مادر شوهرم و..

خلاصه یک برادر شوهرمم باهامون نزدیکه یک کیلو میوه نمیخره برای مادرش نمیاره مادرش دو روزه مریضه افتاده همه ام میدونن هیچکس نبردش دکتر شوهرم امروز بردش 

دو سه روز یه بار بهش پول میده و...

خلاصه که الان شوهرم زنگ زده مامانم چطوره رو رخت افتاده یا نشسته چیزی خورده یانه

برام عید لباس خرید برای مامانم خرید من نمیگم نخره خدا صد برابرشو ان شاءالله بهش بده ک برای ماهم به فکره خونه ای چیزی باشه خیلی نگران ایندمم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق دارین سخته خیلی کاش شما از شوهرت بخوای حرف بزنه با داداشاش تکلیف معلوم شه. یا مامانش لااقل خونشو ...

راجب این ما شوهرم حرف بزنم کلمو میکنه خودش میگه بتوچه من خرجیشو میدم از طرفی ام خونه برای همه داداشاش حساب میشه 

راجب این ما شوهرم حرف بزنم کلمو میکنه خودش میگه بتوچه من خرجیشو میدم از طرفی ام خونه برای همه داداشا ...

خیلی بی انصافیه که

خونه باید برا شما باشه. شما درباره مادرش چیزی نگو فقط تشویقش کن پول جمع کنه زمینی چیزی بشه خرید

خدا صدبرابرشو بهتون بده،امیدوارم شوهرت قدردان باشه و درآینده راه پدرشو نره درعجبم چطور مادرشوهرت بعد ...

از بس ساکته و هیچی نمیگه از طرفی ام خونه مال پدر شوهرمه

خیلی بی انصافیه کهخونه باید برا شما باشه. شما درباره مادرش چیزی نگو فقط تشویقش کن پول جمع کنه زمینی ...

باشه گلم منم سعی میکنم ان شاءالله سر عقل بیاد برای ما فکری کنه