2777
2789
عنوان

آپارتمان درجای متوسط یا خونه

119 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. من در پایین شهر زندگی میکنم  شوهرم میگه خونه رو بفروشیم بریم در جای متوسط شهر  زمین بخریم خونه درست کنیم با میل خودمون اونم میخواهیم با وام درست کنیم.    هم میتونیم آپارتمان در جای متوسط شهر بگیریم با وام. کدوم برامون خوبه اونقدر فک کردم مغزم قفل کرده البته من زیاد برای آینده دخترم می‌خوام. از پایین شهر برم نمی‌دونم. باید چکار کنم. میترسم.  از گرونی ها  چون میخواهیم با وام  جور کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من محله و محیطی که توش زندگی میکنم خیلی مهمه

حتما الویتم توی این شرایط خونه ای هست که توی محله بهتری باشه

علاقه خاصی هم به خونه ویلایی ندارم و اپارتمان شیک و لوکس توی یه متطقه خوب رو ترجیح میدم

چی همه چی داره؟

همه چی گران شده یعنی زمین بگیری بخوای بسازی آبان برآورد کنی با وام اینقدر میشه فردا از گچ و سیمان بگیر تا سنگ و چوب و..خدا تومن میشه با این دلار میمونی توش 

ولی الان شسته رفته بری آپارتمان بگیری راحت تر

درسته شوهرم میگه خودم درست میکنم ولی سخته

خودش تنها که نمیتونه باید کارگرم بگیره تهش بنایی معماری بلد باشه آیا شوهرت برق کاری کابینت سازی لوله کشی هم وارده و..

مصالح واهن هم م گرون میشه قیمت امروز صبح با عصر الانا فرق داره 

کارگرم باید غذا وپول و..همه چی بدی خیلی دردسره 

[QUOTE=376927268]آپارتمان آماده چون الان هم مصالح گرون شده هم حقوق اوستابناوکارگر[/QUOTE میخواست خود ...

خیلی سخته دلت خون میشه همش باید خرج کنی زحمت بکشی هنوزمیبینی کامل نشده قابل سکونت نشده

خودش تنها که نمیتونه باید کارگرم بگیره تهش بنایی معماری بلد باشه آیا شوهرت برق کاری کابینت سازی لوله ...

نه بابا  خودم رو دستم سیصد دارم میخواستم چهار صد وام بگیرم  ولی میگم باز نمیشه خرج زیاده