2777
2789

من تا حالا شیو نکردم مامانم میگه دیگه مثله اول نمیشه وبد درمیاد از طرفین عروسی دختر خالم این هفته برا میکاپم میگم بد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکلره کن عالیه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

با هر چی که میخوای صورتتو شیو کنی اول تو یه گوشه از صورتت امتحان کن ببین به چی حساسی.

من صبح عروسی پسرعموم کرم موبر زدم برای اولین بار داشتم شیو میکردم. صورتم نابود شد🤦🏻‍♀️آرایشگر با زور صورتمو درست کرد. بعد تو عروسی هم صورتم بدتر شد. انگار باد کرده بود. خدا نصیب هیچکس نکنه👩‍🦯