2777
2789
متاسفم. ناراحت شدم

مممنونم 

آن شاالله هر کس چشم نداره خوشبختیت ببینه کور بشه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اگر اون اسمهایی که نوشته توش رو میشناسی بهشون بگو چله سوره یاسین بگیرن به روش مخصوص خودش سرچ کنید میاد دقیقا طبق دستور اگر هم چیزی باشه طلسم رفع میشه 

همین الان بزن گوگل برات میاره برای دفع سحر و طلسم و جادو چله سوره یاسین طبق آدابش جوابه 

خودم یه مدت خیلی به هم ریخته بودم و زندگی انگار جلو نمی‌رفت همش حس میکردم یکی طلسم زده برام اما چیزی پیدا نکرده بودم 

باورت نمیشه چله سوره یاسین رو که خوندم رفتم تو حمام زیر دوش بودم یهو گردنبدم باز شد

باورکن دست به گردنبندم نزده بودم یا اینکه روش لیف بکشم یا کشیده باشه همینجور یهو باز شد بعدش حس کردم یه چیز سنگین از رو شونه هام برطرف شو اصلا سبک شدم انگار پشت گردنم و شونه هام رو گرفته بود تا قبلش خیلی عجیب بود برام همون لحظه حس کردم هر چی بود تموم شد 

و واقعا بعد از اون گره ها باز شد برام و آسایش پیدا کردم 

حالا من این دعا رو نمیدونم چیه.  چکارش کنی اما به کسانی که اسمشون تو اون نوشته شده بگو چله سوره یاسین بگیرن به نیت باطل شدن هر  سحر و طلسم و جادویی که براشون کردن

خداوند رفع میکنه اگه چیزی باشه 

محتوا دفتر من ۴ ساله وقتی مثلا داشتم درس میخوندم😂:

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

واقعا چ فکری میکننمن یکیو میشناسم شک ندارم از این کصافط کاریا میکنه

ببین از نصف بیشتر فامیلای ما اینکاره ان عوضیا 

ترسناکه فامیل بودن با اینا

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

ببین عزیزم اگر اون اسمهایی که نوشته توش رو میشناسی بهشون بگو چله سوره یاسین بگیرن به روش مخصوص خودش ...

ممنون عزیزم دلم

خداروشکر که به آرامش رسیدید

متاسفانه نمیفهمم چ اسامی نوشته از بس بد خطه