2777
2789

سه نفر بودیم من ۵ سیخ جيگر سفارش دادم ۳ سیخ بال 

دقیقا واسه ۲ تا دوستمم همین 

با نوشابه و سبزی ...اینا رو کباب رایگان بود 

بعد دوباره وسوسه شدیم گفتیم سه سیخ دیگه جيگر بزن در کل شد ۱۸ سیخ جيگر ۹ سیخ کباب بال 

هر سیخ کباب جيگر ۶۰ 

هر سیخ کباب بال ۸۰

در کل شد یک میلیون و ۸۰۰ 

اما مرده از من ۲ میلیون و ۸۰۰ کشیده 

هر جور حساب میکنم ۱ تومن اضافه کشیده الانم دیر وقته باید فردا برم به نظر شما من اشتباه حساب کردم یا یارو زیاد کشیده ؟ارزششو داره برم ۱ تومن و پس بگیرم؟ ماشین خوره

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ارزشش رو داره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چطور این همه خوردید هر نفری 🙈🙈🙈🙈متشالا بهتون نوش جان

۳ تا آدم شکمو 

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

مگه رسید نداد بهتون؟

نه رسید نداد کشید گفت رسیدش پیش من بمونه 

اما اس ام اس بانکی کارتم رو گوشیه مامانم نصبه تو گوشیش هست چقدر کشیده 

چطور این همه خوردید هر نفری 🙈🙈🙈🙈متشالا بهتون نوش جان

جیگرای بیرون مث کاغذ نازک خورد میشه

۳تا سیخ،اندازه یه سیخ هم نمیشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری