2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید بچه ها

250 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها میخام بگم میشه به استوری های ایستا اعتماذ کرد یه خانمی هست نیاز به کمک داره یعنی شرایطش خاصه خیلی خاص که باید یه آدم خیلی پولدار وخیر کمکش، کنه چون بچه یتیم داره چندتا خیلی خاصه پیش خانوادش امنیت نداره حالا من البته یکسال هست نیت داشتم فیلم بگیرم ایسنتا ببینم کسی میتونه بخاطر خدا کمکش کنه ولی راستش ترسیدم ازش سوی استفاده بشه هنوزم میترسم ولی یکی از بچه ها میگه اینم یه راه هست شاید خدا از اینطریق نجات‌ش بده نمیدونم چه کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ده هزار تومن کمک میکنم بقیش زو میسپارم به خدا

عزیزم نه کمک مالی نمیخاد که گلم خودمون داریم کمکش میکنیم کلا مشکلش با این پولا حل نمیشه وگرنه یکساله داریم با کمک هم اداره اش میکنیم مشکل اولش خیلی بیشتره گلم ممنون از محبتت خود ما چند تا خانم خیریه خونگی. داریم ولی خودمون بیشتر نمیتونیم خود ما هم مستاجریم میخام یه ساله استوری کنم میترسم عصری خوندم هستی مشایخی همسر اون مولتی میلیارد. به زنان با بچه کمک میکنه نمیدونم چی کار کنم گفتم همون بش کمک کرد تا آخر عمر نجات پیدا کنه گناه داره از اون ورم میترسم بعصی بیان به اسم کمک سوی استفاده کنن آدرس بدیم بشون بیان تحقیق نمی دونم 

عزیزم نه کمک مالی نمیخاد که گلم خودمون داریم کمکش میکنیم کلا مشکلش با این پولا حل نمیشه وگرنه یکساله ...

عزیزم یه پیج براشون درست کن و پست و استوری از وضعیت زندگیش بذار شماره کارتم بذار در حد توانشون کمک کنن

عزیزم پیج نداره که طفلی گوشی هم نداره یعنی داره ساده هست میخام بگم اگه ایسنتا براش استوری کنم خیری کسی پیدا میشه عین اون هستی خانم کمکش کنه؟ خودمون یکساله داریم کمک میکنیم ولی خوب این طو. نمیشه با این کمک جزئی بنده خدا مشکلش اساسی حل بشه سال قبل که پیداش کردیم شبها با بچه هاش ترمینال می‌خوابید صاب خونه اونو انداخته بیرون وصع بدی. داشتن چند ماه اصلا سوی تغذیه گرفته بود حمام نرفته بودن خدایی بود یکی از بچه ها پیداش کرد موقت جایی براش پیدا کردیم ولی اینجا هم موقتی هست مالکش میخاد بفروشه خورد خوراک وسایل خونه کمک کردیم ولی این طو. نمیشه خیلی هم آمدن فیلم گرفتن پیشنهاد بد بش میدن گفتم شاید همین خانم مشایخی بیاد کمکش چون نوشته خیر هست به زنها کمک میکنه 

ب اونی ک خیر و شناخته شده هست اعتماد کن

والله نمیشناسم اصلا بخدا خیری که بی قصد غرص کمک کنه یا خونه براشون تهیه کنه براشون رهن کنه کامل یکسال دوسال نبوده یعنی میان فقط میگند صیغه شو دوست شو خیلی. آمدن فیلم میگیرن ابرو حیتیتش را بردن طفلی اعصابش هم خرده منم نمیدونم به کی بگم فردا بش چشم نداشته باشه زن نجیبی هست 

عزیزم یه پیج براشون درست کن و پست و استوری از وضعیت زندگیش بذار شماره کارتم بذار در حد توانشون کمک ک ...

عزیزم پیج من که اصلا فالور ندارم اصلا پاک. کرده بودم تا غروب که دوباره گفتم برم نصب کنم شاید فرج شه 

چطوری به آقای اعتماد یا خانمش هستی یعنی خبر بدم بیان به این بنده خدا کمک کنن آخه جواب نمیدن که اگه بشون دایرکت پیام بدم عکس فیلمش را بذارم به دست شون میرسه یعنی؟ 

پیجشون نمیشه پیام بدین

خانمش که نمیشه خودش هم دادم نمیخونه عزیزم اینا 5 میلیون فالور دارن میدونی چقد بشون پیام میدن شاید فیلم بگیرم بدون چهره ببینم میشه استوری کنم ما هم فالور نداریم بایذ بدیم کسی که تعداد زیاد داره تا بدست ای‌شون برسه عین بقیه که کمک شون کرده توکل بخدا