2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

50 بازدید | 8 پست

من با یکی دوستم ( همجنس ) دو ساله باهاش دوستم صدمو براش گذاشتم براش وام گرفتم طلامو براش فروختم که مشکلش حل بشه از همه اینا بگذریم آخرین اتفاقی که افتاده که میخوام باهاش قطع رابطه کنم اینه ما یک ساله قرار گذاشتیم عید باهم بریم مسافرت عید شد و این گفت من میخوام با مامانم برم با مامانش رفت و ماشینش خراب شد مامانش گفته بهش تو که ماشینت خرابه غلط کردی منو آوردی مسافرت همون وسط جاده ماشین میگیره برمیگرده خونه این وسط راه می مونه با ماشینش به من زنگ میزنه میگه باید تعمیر موتور کنم منم باز بهش پول دادم حالا اومده تهران میگه ماشینم مشکل داره میخوام یک روزه برم برگردم سر وقت طرف گفتم ما که مسافرت نرفتیم بیا باهم بریم گفت میخوام با فامیلمون برم که تازه باهاش آشتی کردم 😑 من الویتم اونه اون وقت اون منو یه گزینه میبینه که هر وقت پول میخواد یا کار داره میاد طرفم میخوام باهاش قطع رابطه کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای دقیقا از اون آدماس ک چون براش سود داری باهات در ارتباطه 

از این به بعد گفت بریم بیرون بگو میخوام با خانوادم برم گفت پول میخوام بگو ندارم پیام زنگشم یک در میون جواب بده بدونه توجه نکردن چقد بده

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

کلا عزیزم واسه هیچکس صدتو نذارچه دوست چه فامیل چه همسرصدتو واسه خدا بذارکاری ام اگه میکنی واسه خدا ب ...

من خیلی تنهام همه از این نقطه ضعفم استفاده میکنن 😔

ای دقیقا از اون آدماس ک چون براش سود داری باهات در ارتباطه از این به بعد گفت بریم بیرون بگو میخوام ب ...

کلا دیگه نمیخوام ببینمش صداشو بشنوم حالم ازش بهم میخوره جدایی خیلی سخته برام ولی یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه 

کلا دیگه نمیخوام ببینمش صداشو بشنوم حالم ازش بهم میخوره جدایی خیلی سخته برام ولی یه پایان تلخ بهتر ا ...

افرین واس خودت ارزش قائل باش عشقم 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂