2777
2789

آیا وجود داره؟  دختری هست برای سال دوازدهم میخواد دبیرستانش رو تغییر بکنه من نمیدونم دقیقا بخاطر سطح آموزشی هست یا مشکلی دیگه اما تو اون دبیرستان جدید مطلقا هیچ آشنایی نیست خب همه غریبه ن

آیا ممکنه سال دوازدهم  برای اینکه بین اونها تازه وارده براش قلدری بکنن به هرنحوی اذیتش بکنن؟ 

نمیدونم سریال هایی که توش قلدری در مدرسه داره دیدین یا نه این فیلمای آمریکایی یا کره ای 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا خیلی تو ایران نیست

مگر مدارس خییییلی سطح پایین که کاملا واضحه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اره هست من خودم سر این موضوع میخوام تیزهوشان ول کنم برم عادی

بچه ها همه لجن باهام زور میگن😐

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

وجود داره حتی بچه ها روابط.......دارن اوضاع خیلی خیته از یه دختر مدرسه ای میشنوی

شهر مذهبی هست آخه، بعد مدرسه الانش خیلی از این لحاظ خوبه اصلا همچین چیزها نیست فقط در حد فحش و اینا میدن بچه هاش، برای همین یکم مضطربه 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛