2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزو داشتم جاي سرنديپيتي باشم خوشگل با چشماي درشت و ابي

بیخیال😩

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
یه مدت کوچیک بودم فانتزیم بود مثل اوشین برم یه جا کلفت شم..‌‌

خخخخخخخخ.خدا نکشدت.لابد مادرت و پدرتم از دور برات دست تکون بدن و اشک بریزن.خهخخ

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟

آرزو کردم اسهال دوستم خوب شه یه وقت نمیره بدون عشق شم .آخه جدی فکر کردم داره میمیره

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
یه مدت کوچیک بودم فانتزیم بود مثل اوشین برم یه جا کلفت شم..‌‌

😂😂😂😂😂😂عالی بود عالی

والله اون اوشینی که نشون ما دادن اسوه خیلیا بود

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ارزوم بود یه روز پدر مادر واقعیم پیدا شن،از اون خرپولای تهرون،بعد منو از خانوادم جدا میکردن،مجبورم میکردن با پسرعموی پولدارم ازدواج کنم،منم شبا رو تختم هق هق گریه کنم....

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....

بچه ها من ده سال بچه دار نشدم مشکل ناباروری داشتیم

آرزو داشتم بچه داشتم بچم اسهال میشد تو بیمارستا ن بستریش میکردن و ازش مراقبت میکردم 

تا صبح بالا سر بچم بیدار میموندم 

انقدر اسکل بودم

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
باورش سخته ولی من قبلنا آرزو میکردم یه داداش داشتم دعوام میکرد😐

مونا!!!! چرا نمیری درستو بخونی؟😡😡😡😡 انلاین نبینمتا😠😠😠 وگرنه می ام گوشیتو برمیدارم واسه خودم😁😁😁

یه ادم با معرفت😍😍😍

چشمانم را شستم سهراب،☺ بدتر شد كه😨حالا دروغ ها🎭رو شفاف تر ميبينم...🙁

دختر خالم بچه طلاق بود مامان باباش و كلا اطرافيان خيلي بهش ميرسيدن كلي خوراكي و اسباب بازي تفريح ...خلاصه مركز توجه بود 

منم ارزو داشتم مامانم طلاق بگيره واسم يه عالم اسباب بازي بخرن 😂😂وايي خل بودم