2777
2789
عنوان

دخترای دانشگاه

130 بازدید | 7 پست

شما ام تو دانشگاهتون از این دخترا دارید که فقط بخاطر پارتنر طرف میرن با یه دختری دوست میشن؟😂نمیدونم چطور باید دور کرد اینارو. قشنگ انگار ه..ول پارتنر ادمن

هول تویی عزیزم که فکرمیکنی همه کشته مرده یه ریغول بچن بیان ازت بدزدنش😆احتمالا ترم یکی دویی چیزی هستی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

هول تویی عزیزم که فکرمیکنی همه کشته مرده یه ریغول بچن بیان ازت بدزدنش😆احتمالا ترم یکی دویی چیزی هست ...

نه ترم ۱ و ۲ نیستم . ادم از رفتار اطرافیان میفهمه بالاخره یسری چیزارو. طرف بیاد برای پارتنرت یه خوراکی درست کنه بیاره ولی به تو اصلا نگفته باشه تو چه برداشتی میکنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ترم ۱ و ۲ نیستم . ادم از رفتار اطرافیان میفهمه بالاخره یسری چیزارو. طرف بیاد برای پارتنرت یه خورا ...

برداشتی نمیکنم فقط به واکنش به اصطلاح "پارتنر)" توجه میکنم ببینم خودش چه واکنشی میده 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

اون وقت چرا به اصطلاح😂 سطحتو میشه از نوع پاسخ دادنت فهمید❤️

درسته

و سطح تورو هم متن تاپیکت