2777
2789
عنوان

خسته از زندگی...

379 بازدید | 15 پست

سلام دوستای گل من یکساله که عقدم  تو این یکسال نامزدم اصلا به من توجه ای نمیکنه همش با دوستاش میره تفریح اصلا دوست نداره من کنارش باشم براش هیچی کم نزاشتم تاحالا خیلی براش احترام قائلم وهمیشهوتو جمع هواشو دارم ولی اون اصلا اینطوری نیست تو جمعای خانوادگیشون منو کوچیک میکنه  خیلی اذیتم میکنه  بودو نبود من اصلا براش مهم نیست ما  8سال باهم دوست بودیم و هم دیگرو میخواستیم  تودوران دوستی اصلا خودشو نشون نمیدادولی الان کارایی  میکنه که به خودکشی هم فکر کردم ولی از عذاب اون دنیاش میترسم   توروخدا کمکم کنید خیلی خستم😢

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سرویس بهش نده حتا کلامی و نگاه

هر مردی اکه خیلی دنبالش باشی فرار میکنه

لابد خواستت ک باهات ازدواج کرده شاید الان خیالش راحت شده واسه همین میخاد ب بقیه چیزا برسه

نرم نرم بهش بی توجهی کن و سعی کن بهتر شی از لحاظ چهره کار لباس و غیره 

بعد ببین تغییرشو 

مردا میخان شکار کنن این حس نرینگیشونه

پس بزار حس کنه باید شکارت کنه

عزیزم خدارو شکر کن که الان فهمیدی .جداشو. یه چیزی بهت بگم آدم وقتی بهترین شوهر دنیا رو هم داره یه روزایی برای پیش نیاد که از همه عالم بیزار میشه آنقدر که زندگی بهش فشار میاره .حالا چه برسه که بخواد شوهری با ویژگی های نامزد شما رو داشته باشه .به نظر من اصلا تردید نکنید بهم بزن چون الان راه چاره داری اگه ازدواج کرده بودی لیتو نمی‌گفتند میگفتم تحمل کن ولی الان تحمل کردنت خیلی عذر میخواهم حماقته

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

تو زندگی همه مشکل هس چطوری اینقدر کلمه طلاق رو میگین.مگه شوهرش معتاده جانی هس رولنی هس کمی اخلاقش عوض شده که این دوستمون با مشاوره هم میتونه درستش کنه .کسب که 8سال خوب بوده  پس خوبی کردن رو بلده 

ممنون دوستان ازراهنماییاتون ولی من  اصلا نمیتونم به خانوادم بگم طلاق چون با کلی پافشاری خودم و نامزدم  این عقد انجام شد وگرنه هیچکس رازی به ازدواج ما نبود ازطرفی هم خیلی دوستش دارم نمیتونم بدون اون زندگی کنم  حتی ازش خواهش کردم بریم پیش یه مشاور ولی قبول نمیکنه میگه خودت برو از نظر تیپ چهره خیلی به خودم میرسم  ولی بازم تاثیری نداره 😢

خیلی سرویس بهش نده حتا کلامی و نگاه هر مردی اکه خیلی دنبالش باشی فرار میکنه لابد خواستت ک باهات از ...

ممنون رازقی جون از راهنماییت من همه اینکارارو انجام دادم ولی هیچ تاثیری نداره    نمیتونم با خانوادم حرفی بزنم چون  خودم انتخاب کردم  وخانوادم  به من گفتن وقتی انتخابش کردم حق ندارم شکایتی کنم  خیلی تنهام 😢 

تو اون 8 سال چطور بود

خیلی خوب بود  دوست داشتنش توجهاتش همه چی خوب بود  ولی دوماه بعد عقدمون  همه چی تغییر کرد

تو زندگی همه مشکل هس چطوری اینقدر کلمه طلاق رو میگین.مگه شوهرش معتاده جانی هس رولنی هس کمی اخلاقش عو ...

فرشته عزیز   خیلی میگم بریم برای مشاوره ولی به من میگه خودت برو