2777
2789

توی تاپیک قبلیم گفتم گره م چیه بهم گفتن نذر ۱۴۰۰ صلوات برای موسی بن جعفر خیلی خوبه

اگر حاجت روا بشم فورا میام تاپیک میزنم ک همه بخونن😭😭😭

حاجتم اصلا حاجت زیادی نیستش

برای فروش خونمون و خرید خونه بهتره ولی امیدوارم بهم لطف داشته باشن و حاجت روام کنن😭😭😭

دعا کنید برام

اگر تجربه ای از نذر حاجت روا کن دارید بگید

یه نذری بگم انجام میدی؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم انشالله حاجت روا بشین. خونه ما فروش نمیرفت با چله حدیث کسا فروش رفت خداروشکر خونه جدید هم خریدم چند طبقه بیشتر و بزرگ تر و فقط با لطف خدا بوده چون در اون حد پول نداشتیم انگار شانس اوردیم تو گرونی. حالا ازون به بعد هرجا گیر میکنیم مامانم چله حدیث کسا برمیداره 

🌸

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

سلام عزیزم انشالله حاجت روا بشین. خونه ما فروش نمیرفت با چله حدیث کسا فروش رفت خداروشکر خونه جدید هم ...

عزیز سنی هر شب تا چهل شب حدیث کسا بخونم؟ 

من خودم فقط یکبار از حدیث کسا حاجت گرفتم

دیگه بعدش هرچی خوندم حاجت نگرفتم 

البته چله نگرفتم تا حالا 

عزیز سنی هر شب تا چهل شب حدیث کسا بخونم؟ من خودم فقط یکبار از حدیث کسا حاجت گرفتمدیگه بعدش هرچی خوند ...

نیت کن تا ۴۰ شب حدیث کسا بخونی ولی با ترک گناه و انجام واجبات . مثلا مامانم  غیبت نمیکرد تو اون دوران اصلا .نمازا به موقع و … به ۴۰ روز هم نکشید شما ممکنه همون روز ۲،۳ حاجت بگیری البتع اگر به صلاحتونه

🌸