2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولدار بودن پسر برام مهم نبوده و نیست 

تلاشگر بودنش برام مهمه 

همه پول وظیفه اون نیست 

وظیفه منم هست که بتونم بخشی از رفاه رو خوب جلو ببرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بعد از اخلاق و رفتار و شخصیت و عرضه داشتنش مهمه مادیاتم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

من که گیس سفیدم و ده سال پیش ازدواج کردم ولی اگه خواهر دم بختی میداشتم میگفتم پول براش خیلی مهم باشه ولی در حد معقول 

نمیشه از پسرای این دوره از راه درست انتظار خونه شخصی و ماشین میلیاردی داشت ولی دیگه باید بتونه زندگی روتین رو بدون دغدغه زیاد اداره کنه پرتلاش باشه و بشه احتمال پیشرفتشو داد 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الآنم معیارتون هست؟

الان دیگه انتخاب کردم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

پس چرا تو واقعیت مردم پولکی شدن😂

بله تو واقعیت هم برخلاف حرف من و خیلیای دیگه هم هست 

جامعه همینه دیگه 

نظرات متفاوت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من که گیس سفیدم و ده سال پیش ازدواج کردم ولی اگه خواهر دم بختی میداشتم میگفتم پول براش خیلی مهم باشه ...

دیگه باید پول که به دست آورد منظورم این بود همون اول از پسره خونه و ماشین توقع داشته باشی همه رو داشته باشه