2777
2789

من خیلی دوستش دارم ولی بیست سال ازش کوچکتررم و خیلی بهم توجه میکنه و میگه عاشقتم و دوست دارم و بیا باهم ازدواج کنیم ولی خانواده م مخالفن و نمیزارن ولی ما حالمون باهم خوبه مگه عاشق شدن سن و سال میشناسه بنظر شما؟؟؟ وقتی دو نفر حالشون باهم خوبه و میخوان کنار هم باشن چرا بقیه باید اینقدر مخالفت کنن همش بخاطر سن!!!! اینهمه دوسم داره و بهم توجه میکنه و میگه میمیرم برات منم ازش خوشم اومده و عاشقش شدم ی روز نمیتونیم بهم پیام ندیم خیلی مهربون و با معرفته مگه ادم از این زندگی چی میخواد ی ادمیکه بی منت و بی وقفه دوست داشته باشه و حاضر باشه برات از جونشم بگذره !! زندگی با اینجور مردا خیلی قشنگه... لذت میبری از لحظه به لحظه زندگیت 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

آدم از زندگی خیلی چیزها میخواد 

۲٠ سال واقعا فاجعه‌س! 

چهل سالت که شد، مرد شصت ساله رو نخواهی خواست

عمر این ازدواج ها کوتاهن 

توجه ش هم عاشقانه نیست، بخاطر جوونیته. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجاست که میگن الان داغی نمی فهمی چی به سرت اومدههه💅😮

ببین اختلاف سنی شامل اختلاف فرهنگی عقاید دیدگاه و هزار تا چیز دیگه میشه فقط توی سن خلاصه نمیشه من خودم به شخصه هیچ موقع نمیتونم چنین چیزیو بپذیرم طرف همسن پدرمه

الااره بعدابهت میگم خودم این کارغلط کردم هرروزمیگم گوه خوردم اس کاش همون اول ولش میکردم

چطور عزیزم؟! میشه تعریف کنی برام

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خودت چند سالته

۲۱

تو توی اوج هیجان جوانی ای...

در بازه ی ۲۰ تا ۳۰ سالگی کلی تغییر می کنی و به ثبات می رسی...

تازه اون موقع می فهمی چی می خوایی از زندگی..

چنین ریسکی رو وقتی می تونی بکنی که توی ۲۵،۲۶ هم نظرت همین باشه که الان هست...

الان از هم دورید فقط عشق و دلتنگی میبینی بری زیر ی سقف اختلافات میبینی . تو روز به روز جوون تر میشی و اون روز به روز پیر .‌میگی خیلی با معرفته ؟ چندیدن سال باهاش زیر ی سقف زندگی کردی باهاش به این شناخت رسیدی

چطور عزیزم؟! میشه تعریف کنی برام

برام تلاش کردتادیدمال خودش شدم رفت دنبال یکی دیگ خیانت دیگ ازاون رابطه عاشقونه خبری نیس عاسقنم میمیرم برات وجودنداره اگ یک ماه نباشم یه زنگ نمیزنه