2777
2789
عنوان

تو ماشین دوست پسرم قرص پیدا کردم

366 بازدید | 20 پست

سلام بچها وقتتون بخیر توروخدا کمکم کنین

من ی چندماهیه با پسری درمحل کاراشنا شدیم ومیخوایم ازدواج کنیم قصدمون جدیه و خونواده هاهمودیدن،پسرخوبیه و من چیزی ازش ندیدم،دیشب که باهم بیرون بودیم داشتم داشبورد ماشینشو تمیزمیکردم دیدم تو جای قاب عینکش چندتا قرص هس،سریع قابو گرفت گفت عه ببینم منم به روی خودم نیاوردم ولی داشت قایم میکرد،دیدم قرص جنسی تاخیریه،به روی خودم نیاوردم،وقتی اومدم خونه بهش گفتم توچیزی ازم قایم میکردی گفت نه چی؟گفتم یچیزی دیدم گفت چی دیدی؟گفتم خودت بگو وگرنه بدمیشه،گفت مال من نیس،قرص کارای بده،منم گفتم دیگه باهم حرف نزنیم و دیگه جوابشو ندادم،اونم همش میگه قضاوت نکن درمورد من چی فکرکردی؟میگه مال من نیست من خودمم یادم نبود . یکی بهم داده بود نگهدارم براش،بنظرتون راس میگه؟گوشیمو خاموش کردم دیگه جوابشو نمیدم،دوس ندارم حتی بشنوم چی میگه،اگه مال یکی دیگ بود قایم نمیکرد سریع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال خودشه حتی ممکنه با یکی هماهنگ کنه که گردن بگیره ولی این دروغا قدیمیه

کسی قرص تاخیری نمیده اون یکی قایم کنه

خدا دوست داشته

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

مال خودشه حتی ممکنه با یکی هماهنگ کنه که گردن بگیره ولی این دروغا قدیمیهکسی قرص تاخیری نمیده اون یکی ...

اره واقعا حس میکنم خدا دوسم داشته،ولی من ازش تو این مدت چیزی ندیدم یعنی همیشه یا کل روز همو میدیدم و یا تلفنی حرف میزدیم و یا سرکار میدیدم اخه فکرم میکنم اصن وقت نمیشه،ممکنه مال قبلا بوده؟اگه بوده خیلی ادم کثیفیه

اره واقعا حس میکنم خدا دوسم داشته،ولی من ازش تو این مدت چیزی ندیدم یعنی همیشه یا کل روز همو میدیدم و ...

یکی بخواد غلطی کنه وقت زیاده در کل من نمیدونم مال کی هست ولی میدونم مال دوستش نیس این کلکا قدیمیه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.