2777
2789
عنوان

سرخکن بدون روغن

110 بازدید | 12 پست

واقعا بدون روغن سرخ میشه ؟ 

میشه باهاش میوه خشک کرد ؟ 

کدوم مارکش خوبه 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

می‌خوایم فیلیپس بخریم‌ 

کسی داره

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلیپس مدل ۹۲۷۰ دارم۶ لیتری و خوبه راضیم

واقعا بدون روغن هست؟ 

مثلاً میشه مرغ سرخ کرد

اره بدون روغنه..فقط سیب زمینی درحد نصف قاشق روغن میریزی روی سیب زمینی ها‌‌من تازه خریدم مارک بِنِس.. ...

دست گلت درد نکنه 

به سلامتی استفاده کنی 🥰

واقعا بدون روغن هست؟ مثلاً میشه مرغ سرخ کرد

آره جانم، فقط کمی اسپری میکنی روغنو.. 

مثلاً سیب زمینی وبریز داخل یه ظرف زردچوبه وکمی روغن اسپری کم قاطی کن وبریز داخل سرخکن گرم شده، درجشم بذار روی 180و20دقیقه یه سیب‌زمینی برشته طلایی تحویلت میده.. 

من دوکاسه 19لیتری جنرال دارم.. خداروشکر خیلی راضی‌ام.. 

چندتانمونه ازغذاهاش میذارم ببینی جانم.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
آره جانم، فقط کمی اسپری میکنی روغنو.. مثلاً سیب زمینی وبریز داخل یه ظرف زردچوبه وکمی روغن اسپری کم ق ...

به به 😋

دست گلت درد نکنه

مارک دستگاه شما چیه؟ 

و اینکه مثلا یه سیب زمینی چقدر طول می‌کشه سرخ بشه ؟

به به 😋دست گلت درد نکنهمارک دستگاه شما چیه؟ و اینکه مثلا یه سیب زمینی چقدر طول می‌کشه سرخ بشه ؟

عزیزی،ولی همه رو بالا کامنت کردماااا😅😅😅

با درجه 180 تقریباً 20دقیقه،،خودم درجه‌شو میارم پایین که قشنگ مغزپخت بشه.. 

جنرال 2کاسه 18/5 لیتریه جانم.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️