2777
2789
باشه منتظر هستم .خدا حاجتتو بده بهت

دوست عزیز هزارتا بنا ب قولی ک دادم خونده شد + زیارت عاشورا .. میتونستم بیشتر بخونم کنکور دارم بیست روز دگه .. درگیر درسم ..  انشالا خدا گره از کارتون باز کنه و حاجت رواشید .. یاحق🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز هزارتا بنا ب قولی ک دادم خونده شد + زیارت عاشورا .. میتونستم بیشتر بخونم کنکور دارم بیست ر ...

ممنونم .الهی بهترین ها نصیبت بشه .هرچی درد و بلاست از سر خودت وعزیزانت دور بشه و غم از زندگیتون دور بشه .آمین .

لایک نکنید .توروخدا 
ممنونم .الهی بهترین ها نصیبت بشه .هرچی درد و بلاست از سر خودت وعزیزانت دور بشه و غم از زندگیتون دور ...

سلام عزیزم

من لایق نیستم ولی میتونم برات ذکر بگم ،

تو همیشه پسِ ذهن من هستی و از صمیم قلبم خدا رو بحق حضرت معصومه قسم میدم یجوری برات گشایش کنه که تمام غمای اینهمه سالو فراموش کنی 

سلام عزیزممن لایق نیستم ولی میتونم برات ذکر بگم ،تو همیشه پسِ ذهن من هستی و از صمیم قلبم خدا رو بحق ...

سلام پروفایلتون اشناست ولی درست یادم نمیاد کدوم کاربر بودید .ممنونم خیلی روز های سختی رو دارم میگذرونم .از شدت سختی فراموشی گرفتم حتی یه کلمه میخوام بگم هیچی یادم نمیاد .دیگه نمیدونم چیکار کنم .ممنون که به یادم هستی شاید با دعای شما خدا به من و خانوادم رحم کرد 😔

لایک نکنید .توروخدا 
سلام پروفایلتون اشناست ولی درست یادم نمیاد کدوم کاربر بودید .ممنونم خیلی روز های سختی رو دارم میگذرو ...

من تو خصوصی بهت پیام داده بودم ،یه مشکل مشترک داشتیم و داریم البته ،تو برنامه بادصبا برو تو قسمت زیارت نیابتی اونحا حرف دلتو بگو به ائمه ان شاءالله گشایش میشه ،نگفتی چقدر برات استغفار بگم ؟

من تو خصوصی بهت پیام داده بودم ،یه مشکل مشترک داشتیم و داریم البته ،تو برنامه بادصبا برو تو قسمت زیا ...

هرجا بگی نامه نوشتم و فرستادم نیابتی کربلا هم نامه نوشتم .ولی هیچ جوابی تاالان نگرفتم .!!! 

توی خصوصی پیام میگذارم بخون 

لایک نکنید .توروخدا