2777
2789
عنوان

عقب افتادن شدید پریود

62 بازدید | 4 پست

سلام آخرین نوبت پریودیم برای ۲۵ بهمن بود مجرد هم هستم(۱۸ سالمه)  واز اون موقع تاحالا نشدم وعقب افتاده همیشه هم منظم بوده...از طرفی کنکوری هستم ویه مدت این دو ماه انرژی زا مصرف میکردم بیش از حالت همیشگی..چیکار کنم که درست بشه چون وحشت دارم که بیوفته تو دوران کنکورم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

سلام، نگرانیت کاملاً قابل درک هست. به هم ریختن نظم قاعدگی می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله استرس، تغییر در عادات غذایی یا مصرف بیش از حد کافئین و نوشیدنی‌های انرژی‌زا باشد. در شرایط شما، این چند توصیه ممکن است کمک‌کننده باشد:

1. **مدیریت استرس**: استرس ناشی از کنکور می‌تواند تأثیر زیادی روی تعادل هورمونی و نظم قاعدگی بگذارد. تمرین‌های تنفس عمیق، مدیتیشن یا حتی کمی زمان برای استراحت می‌تواند مفید باشد.

2. **کاهش مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا**: کافئین زیاد می‌تواند بر چرخه هورمونی تأثیر بگذارد. سعی کنید به تدریج مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا را کاهش دهید و جایگزین‌هایی مانند چای گیاهی یا آب استفاده کنید.

3. **تغذیه متعادل**: مصرف غذاهای سالم و مقوی مانند سبزیجات، پروتئین‌های مناسب و میوه‌ها به بازگشت نظم قاعدگی کمک می‌کند.

4. **ورزش سبک**: حتی فعالیت‌های بدنی سبک مانند پیاده‌روی می‌تواند باعث بهبود گردش خون و تعادل هورمونی شود.

5. **استراحت کافی**: خواب منظم و کافی برای تنظیم بدن و کاهش اثرات استرس بسیار مهم است.

با این حال، اگر وضعیت ادامه پیدا کرد یا علائم دیگری مشاهده کردید، بهتر است با پزشک مشورت کنید تا از سلامت خود مطمئن شوید. شرایط شما موقت است و به تدریج با تغییرات مثبت قابل بهبود خواهد بود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، نگرانیت کاملاً قابل درک هست. به هم ریختن نظم قاعدگی می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله اس ...

مرسی عزیزم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم