2777
2789
شاید،تو با عروساتون مثل اونا نباش.همین.وگرنه نباید اعتراض کنی که چرا اینطوری ان.چون همون کارایی رو م ...

من خداییش اصلا کارایی که اینا در حق من میکننو واسه هیچکس انجام نمیدم ولی خب اینام اصلا نمسدونن کاراشون چقدرومخه فک میکنن خوبن 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خداییش اصلا کارایی که اینا در حق من میکننو واسه هیچکس انجام نمیدم ولی خب اینام اصلا نمسدونن کاراش ...

نه خیلی خوب میدونن دارن چیکار میکنن،چون اگه همون حرفارو به خودشون بگی ناراحت میشن.اصلا میگن که طرف ناراحت شه.😊

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

من میگم واااااای ازدست خوده شووووهرنه خودشو میشه تحملش،کرد ن قوووم بدترازخودشو هرسری ک خواهر شوهرم م ...

شوهر اگه منطقی باشه حداقل باهات همدردی میکنه ،

خواهرشوهر من میاد خونم بزوور میگه بده من ظرف بشورم بدههه بعد میدی بشوره یا روغنی و کروکثیف میشوره یا هول هولکی میشکونه 

نه خیلی خوب میدونن دارن چیکار میکنن،چون اگه همون حرفارو به خودشون بگی ناراحت میشن.اصلا میگن که طرف ن ...

اینم میتونه باشه ،یسری چیزارو حق مسلم خودشون میدونن ،کوتاهم نمیان بعد چیزیم بگی میگن نه تو کوتاه بیا تو کوچیکتری بابا خب من گذشتو از تو بزرگتر باید یاد بگیرم دیگ

شوهر اگه منطقی باشه حداقل باهات همدردی میکنه ،خواهرشوهر من میاد خونم بزوور میگه بده من ظرف بشورم بده ...

شوهره منطقی که ندارم  قربون خدا برم ولی آره حرفتو قبول دارم یبار پام که توی گچ بود دوتا ازخواهرشوهرام ومادرشوهرم اومدن تمیز،کنن خونمو واای کلی ایراد میگرفتن که چرا اینجوری چیدی چرا اونجوری چیدی کمکم نمیکردن راااحت تربودم بخدا