2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اعتیاد به قند دارم 

روی ورزش تکیه کنم بیشتر نتیجه میگیرم

ببین کلا نخوریم افسردگی میگیریم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
قند ها را به قل و زنجیر ببندید

ان شاالله طبعم برگرده 

ذاتم شیرینی دوست داره

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

ببینید من جوش صورت داشتم و یک سال و نیم قند و کلا هر چی شیرینی مضر داشت حذف کردم

میدونید حالا دوباره  3 و 2 ماهه که دوباره میل شدیدی به خوردن قندیجات داشتم ناجوررررر و کلا خوردم 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
ببینید من جوش صورت داشتم و یک سال و نیم قند و کلا هر چی شیرینی مضر داشت حذف کردممیدونید حالا دوباره ...

تو اون مدت پوستت چطور شده بود؟

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دوساله نمی خورم 

امسال هم هر جا رفتم شیرینی و نون شیرینی در حد ۲ الی ۳ تا خوردم کلا روهم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊