2777
2789

من الان یه لحظه به فکرم اومد پسرم.... زبونم لال گریه م بند نمیاد 😭 خدایا همیشه سلامت و نگه دارش باش عاقبت بخیر کن

نصفه شبی دیونه شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک عمره من دیوونه ی بابامم و تمام عمرم حتی از بچگی تا الان تنها ترس زندگیم همینهباور نمیکنی کل عمر ب ...

الهی همیشه سایش بالا سرت باشه میشه یه سوالی بپرسم؟ 

مامانتم همون اندازه دوس داری؟ 

چقدر بد دقیقا آدم اگه زیاد فکر کنه افسردگی میگیره

فکر کردن بهش فایده نداره...این قانون زندگیه نمیشه تغییرش داد...من اول از خدا می خوام اول از همه بمیرم...بازم اگه برخلاف خواسته اش بود هم زمان با عزیزام بمیرم...بازم اگه برخلاف خواسته اش بود توان تحمل و درک بهم بده...و در آخر تنشون سلامت به این چیزا فکر نکن...انشالله پسرت همیشه سالم و سلامت باشه عزیزم.

❤️❤️ 

فکر کردن بهش فایده نداره...این قانون زندگیه نمیشه تغییرش داد...من اول از خدا می خوام اول از همه بمیر ...

ممنونم عزیزم انشالله خانوادت همیشه سلامت باشن 

ولی منم فکر میکنم خدا اون لحظه توان تحمل میده چون من دختر عموم فوت کرد زنعموم خیلی زود به زندگی عادی برگشت فکر میکنم خدا وقتی یه غمی میده توان تحملش میده 

ممنونم عزیزم انشالله خانوادت همیشه سلامت باشن ولی منم فکر میکنم خدا اون لحظه توان تحمل میده چون من د ...

ممنون عزیزم.❤️❤️

خدا رحمتش کنه،،روحش شاد.

آره همین جوره... ذاتاً انسان کنار میاد...یه بار یه دکتری بهم گفت اگه الان بهت بگن سرطان داری چند روز گریه می کنی زمین و زمان رو زیر سوال می بری اما بعد چند روز ناخداگاه می بینی کنار اومدی حتی دیگه اگه بخوای هم نمی تونی مثل روز اول گریه کنی و واکنش نشون بدی...ذات انسان همینه...تا وقتی تو موقعیت نیستیم فکر می کنیم دوام نمیاریم...اما وقتی تو موقعیت خدای نکرده قرار بگیریم می بینیم نه انگار زور زندگی بیش تر از ما هست و ادامه میده نه با اشتیاق اما بلاخره این زندگی رو ادامه میدن.

❤️❤️