بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم برنامه همراه من رو نصب کن بعد میخوای وهرد برنامه شی ازت شماره میخواد شماره رو بزن بعد کد ک به اون شماره میره رو بزن بعدش برو بخش خدمات نوشته ریزمکالمات کامل، روش بزن فقط اینکه به هرشمارع ای میخوای بزنی کد به اون شماره میره هواست باشع
لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️
خیلی ربط داره بشین فکر کن اینکارا واسه کسی که اگه چیزی ببینه حتما طلاق میگیره ، اینکه بدونی و بمونی ...
چرا فک میکنی طلاق بگیرن بعد خوشبختن ..زمانی خوبه که آدمپشتوانه داشته باشه تنها نمونه بعد از چاله در بیاد بیفته تو چاه ...حالا خیانتشم که بفهی ،بلاخره میدونی که با کی داری زندگی میکنی ندونی خیلی بدتر انگار خر فرض کرده نت ..خیانتم خدا هست بلاخره یه روز تواس پس میده ..بعد طلاق بازم خوشبخت نیستی ..مخصوصا اونایی که بچه دارن..فردا بچه رو هم همین مرد میگیره نمیده ..یوقتا با وجود درد میسوزن و میسازن