2777
2789
عنوان

خاک بر سر شوهر بی عقلم

640 بازدید | 25 پست

بخدا قسم الان ک کنارم خوابیده صدای نفساشو میشنوم حرصی میشم دلم میخواد بالشتو بزارم رو صورتش خفش کنم انقدر که امشب ابرومونو برد با دوستامون بیرون بودیم بعد اونا اگه پول دار هم نباشن ادایی ان همگی گوشی خفن دستشون فلان چیز مد میشه میرن میگیرن الان از اون ماگا مد شده دسته دارا از اونا تو دستشون خلاصه کلی قر فر دارن بعد حرف افتاد پاشیم عکس بگیریم بعد شوهرم برگشت گفت بیشتر باید کار کنم پول دار شم یه گوشی خوب بگیرم گوشیم خوب نیست هروقت ایفون گرفتم عکس میگیرم من یدونه محکم زدم به پهلوش که خفه شه بخدا اصلا روم نمیشد تو چشماشون نگاه کنم اوناهم هفته دیگه دارن میرن کیش بعد به ماهم گفتن بیاییم من نگفتم شوهرم پول نداره بهونه اوردم الکی ابرو داری کردم بعد این احمق اینطوری گفته برگشتیم بهم گفت خب چیه مگه من خوشم نمیاد گنده گو‌ باشم اینا هم طبل تو خالی ان گفتم ببین الان همه میدونن تو بی عرضه ای تو بی پولی دیگه نیاز نیست خار و خفیف کنی خودمونو که بهش بر خورد گفت اره دیگه گدا ام همینی ک که هست برگشتم گفتم خاک تو سرت بریزم گفت خاک و روم بریزی ایشالا بعد قهر کرد خوابید چی بگم بهش اخه من بنظرتون چیکارش کنم یکم سیاست داشته باشه احمق

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پرخاشگری عزیزم 

اونا ظاهر سازی میکنن درست 

ولی. شما بخاطر همونا میای باشوهرت دعوا میکنی زندگیو به کام شوهرت تلخ میکنی با سیاستی مثلا که شوهرت بی سیاسته؟ 

همینو با لحن بهتر میتونستی بهش بگی بنده خدا انقدر صادق و صاف و سادس از روی سادگی‌ش اینجوری حرف زده از مردای موذی که بهتره همونم میومدی خونه میگفتی کاش اینجوری. نمیگفتی چون من نگفتم پول نداریم نمی‌آیم کیش توعم نگو از این به بعد 

این دوستارو بذار کنار،بچسب به شوهرت،جهنم که در مورد شما چی فکر میکنن و کجا میخوان برن،همسرتو درک کن ...

اخه چرا چرتو پرت میگه

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

الان چرراازش ناراحتی به خاطراینکه پول نداره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

وای بذار یکم حرمت بینتون بمونهدای چه حرفاییه

حقشه تا اون باشه دهنشو ببنده 

هر سخن جاییو هرنکته مکانی  نمیدونم درست نوشتم یانه😂🤦🏻‍♀️

الان چرراازش ناراحتی به خاطراینکه پول نداره

نه بخاطر اینکه عقل نداره

چقدر پرخاشگری عزیزم اونا ظاهر سازی میکنن درست ولی. شما بخاطر همونا میای باشوهرت دعوا میکنی زندگیو به ...

اخه حرف دهنشو باید بفهمه

همین الان من برمیگشتم بهشون میگفتم شوهرم‌ پول نداره بیایم میخواست بهش بربخوره

خداروشکرآدم عصبی نیست بخداتحمل شوهرمن خیلی سخته

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍