2777
2789
عنوان

منولایک کنید😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 34 پست
چی زدی!؟

از همونی که تو زدی😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
خوبه دیگه همینکه لایک میکنه کسی از اعلان راحت میشه رفت اون تاپیک هرچند من تاحالا خودم نگفتم ولی خب چ ...

عزیزم‌ماهم ادمیم ۱۰۰ صفحه وسطاش میخونیم منو لایک کنید پست استارتر گم شده😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر الان خواستی این نحوه حرف زدن رو مد کنی هیچکی هم نمیفهمه چی گفتی نه به این مدل حرف زدن هر کی موافقه لایکم کنه 😐

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

دقیقاااااا افرین یاس امروزم چندتا تاپیک یادت کردما سرکاری بودن تا شش صفحه میرفتن جلو خب خب کو کو ...

😁😁😁😁مگه اینکه تو به فکر باشی خواهر

عزیزم‌ماهم ادمیم ۱۰۰ صفحه وسطاش میخونیم منو لایک کنید پست استارتر گم شده😐

خب من خودم مثلا داستان پیرزن رو خوندم یا تاپیکای دیگه فقط نارنجی هاکه استارترن میخونم بقیه رو نمیخونم اصلا

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

سلام منظورشون اینه اگه بخواین مطلبی رو بعدا بخونید ...نگید منو لایک کنید تا گم نکنم فقط کافی علامت سمت چپ کنار ریپلای رو بزنید .. تا در صفحه خودتون یعنی نی نی سایت من ..قسمت تبادل نظر ... پست های مورد علاقه من ... در وقت دیگه بخونیدش ... درست گفتم عزیزم

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
ب تو نمیسازه :)

خودت معرفی کردی گفتی ساخته بهت منم بهت اعتماد کردم😁😁😁یه لحظه خواستم بزنم به فاز بیخیال دنیا شم گفتم از این استفاده کنم😊😁

واقعا نفهمیدید منظورشو؟

میگه انقدر نگید منو لایک کنید بیام بخونم

به جاش موضوعو ببرید تو علاقه مندی ها

ای کیو درحد...😆

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سلام منظورشون اینه اگه بخواین مطلبی رو بعدا بخونید ...نگید منو لایک کنید تا گم نکنم فقط کافی علامت س ...

دقیقا😁😁😁فدات😘

واقعا نفهمیدید منظورشو؟ میگه انقدر نگید منو لایک کنید بیام بخونم به جاش موضوعو ببرید تو علاقه مندی ...

آفرین😂😂😂واقعا نمیفهمم کجاش گنگ بود😐

خدایا! تروخدا!

امضات واقعیته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏