2777
2789
عنوان

میگرن

928 بازدید | 51 پست

دوستان عزیز من سالهاست میگرن دارم از وقتی ازدواج کردم بدتر هم شد.امروز تصمیم گرفتم ی تاپیک در این مورد بزنم که هم تجربیات خودم و بگم و هم از تجربه های شما همگی استفاده کنیم.راستش من بعد عید میخوام واسه بارداری اقدام کنم انشاالله اما این سردرد لعنتی انگیزه مو گرفته میترسم تو بارداری بگیره و نمیدونم بدون دارو چه طور تحمل کنم.اما از تجربه هام براتون بگم.

اول اینکه عاملی که باعث تحریک میگرن میشه رو بشناسید معمولا بهم خوردن نظم خواب کاهش قند و فشار خون استرس محیط های گرم و شلوغ و....

دوم اینکه به محض شروع درد مسکن بخورید همراه ی چیز شیرین چون اگه بدارید وسط درد مسکن بخورید دیر خوب میشه یا فایده نداره این جوری حداقل از شدتش کم میشه.

سوم اینکه قند خون رو ثابت نگه دارید دکتر به من گفت مایعات فراوون و کم شیرین بخور.اصلا گرسنه و تشنه نمودید.

چهارم استفاده از زنجبیل این گیاه واسه پیشگیری از سردرد واسه من موثر بوده واسه اطلاعات بیشتر درموردش ی سرچ تو نت بزنید ولی موثره.

پنجم استفاده از پک یخ در زمان درد و استراحت تو ی اتاق تاریک.

شما هم تو این تاپیک شرکت کنید و راه حل های موثری که در کاهش درد تجربه کردید رو بگید.

به امید روزی که همه بتونیم این سردرد لعنتی رو کم و مهار کنیم.

جواب ابلهان خاموشی است
عزیزم من هم میگرن شدید دارم الان چند ساله طوریه که ببخشین همراه با استفراغ ولی خدارو شکر تو طول بارد ...

منم استفراغ میکنم.امیدوارم منم تو بارداری نداشته باشم چون غیر قابل تحمله برام

جواب ابلهان خاموشی است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که تا سرم درد بگیره زود یه استامینوفن میخورم 

دوم اینکه پنیر و سوسیس کالباس ممنوع 

زمستون گرم میکنم .تابستون سرد 

گشنه نمی مونم .زیاد غذا نمی خورم 

خوابم ساعتش مشخصه 

زنجفیل و سیاه دانه و عسل میخورم 

حجامت میرم بهار و تابستون 

اجيل

پنير شور بهتره پنيرشهري استفاده كني خيلي خوبه

ترشي و خيارشور

پياز خام

نوشابه

گرجه خام

البته بعضيا به همشون حساست نشون نميده

الان دوسال رعايت مردم باورت نميشه يه بارم نگرفته

توي بارداري بهتر ميشه

من كه با رعايت غذا از هفته اي چهار روز ميگرن رسيده به صفر

زندگي قشنگه وقتي كنارمي
منم استفراغ میکنم.امیدوارم منم تو بارداری نداشته باشم چون غیر قابل تحمله برام

انشاالله که بارداری خوبی رو پیش رو داشته باشی دوست عزیز

حضرت عشق بفرما که دلم خانه توست  

من سرمو خیلی محکم با یه روسری میبندم , تو تل.گرام هم برام پیام اومده بود که اسفند دود کنید میگرن بهتر میشه , که من تا الان امتحان نکردم , در مواقع معمولی نوافن میخورم , تو بارداری آستامینوفن 500 , که البته آنچنان تأثیری هم نداشت

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50