2777
2789

کنار ما یه زن 60 ساله بود حالا خودش نیست 

کلیدو داده به یه پسر اشناهاشون که چند باری متوجه شدیم کسی رو میاره و یا اهنگ رو زیاد میکنه درو محکم میکوبه

پریروز دوستم برای عید اولین بار اومده بود خونمون میگفت در کناری باز بود اشتباهی داشتم میرفتم اونجا و یه پسره خیره وسط در قط داشت نگاه میکرد

از دیشب هم یه خونواده از دوستاش رو بهشون کلید داده دهنمون رو سرویس کردن اونا

یه بچه داره و همچنان بچه داره جیغ میزنه بازی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه ما داده بود به نوه اش رفته بود شهرستاناونم اونحا رو کرده بود مکان.

اره اینم یه پسره که کرده مکان اون به کنار..اینا هم کلید گرفتن اومدن مسافرت از دیروز ....

من دادم به همسایه گلدون ها رو اب بده در فریزر باز کرده بود موقع بستن یه تکه از روفرشی لای در گیر کرده بود بسته نشده بود من احمق هم نمیدونم فازم چی بود قبل از عید تمام فریزر پر از مرغ و گوشت و ماهی و... کرده بودم نگم چه اوضاعی شد کل زندگیم بوی گند گرفته بود

من دادم به همسایه گلدون ها رو اب بده در فریزر باز کرده بود موقع بستن یه تکه از روفرشی لای در گیر کرد ...

وای تا فریزرت کار داشته؟ مطمئنی کار خودت نبوده. ؟ 

من بخدا همسایمون چندین بار بهم کلید داده . هیچ وقت کمد و کابینتهاشو نگشتم . مگه خودش زنگ زده باشه کاری بهم سپرده باشه . سعی کردم تا چشمام هم امانت دار باشه.

وای تا فریزرت کار داشته؟ مطمئنی کار خودت نبوده. ؟ من بخدا همسایمون چندین بار بهم کلید داده . هیچ وقت ...

افرین به شما

من ولی کلا نه دوست دارم کلید به کسی بدم نه بگیرم

من تعجبم چجوری کلید میدن به همدیگه

الان کناری ما کلید داده از روزی که رفته این پسره یکسره اینجاست و مکان شده

اون پسره رفت کلید رو دوستاشون گرفتن اومدن سفر...صاحبخونه نیست راحت بچه رو ول کرده بازی کنه این وسط

وای چه فاجعه ای ...

باورت نمیشه سه چهار تا کیسه زباله مرغ و گوشت و ... دور ریختیم 

حالا ما هیچ وقت هم عید خونه نیستیم وافعا نمیدونم چرا فریزر اینقد پر کردم

تا مدت ها بوی یخچال و خونه نمیرفت منم اصلا نتونستم چیزی بگم به همسایه

باورت نمیشه سه چهار تا کیسه زباله مرغ و گوشت و ... دور ریختیم حالا ما هیچ وقت هم عید خونه نیستیم واف ...

وای من وقتایی که سفرمون طولانی میشه بخاطر اینکه نکنه برق بره اصلا یخچال رو پر نمیکنم. از همین چیزا میترسم....حالا اینکه این خانم رفته سر فریزر و کنجکاوی کرده عجیبه....اون بوی یخچال گندیده مگه میره لامصب انگار سر ادم توش گندیده نمیره بوش که نمیره