2777
2789

مثلا عصبانی شده باشید یا نا امید و همینطور ی چیزی گفته باشید از رو عصبانیت و اون موضوع پیش بیاد 

اگه آره تعریف کنید 

لطفا جای خدا نباشید. 

من بچه بودم خیلی کنجکاو بودم که اتاق عمل چه شکلیه و دوست داشتم ببینم گفتم خدایا برم اتاق عمل و ببینم 

به ماه نکشید از دوچرخه افتادم زمین کل صورت و دهنم پاره شد رفتم اتاق عمل 😂😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بابام اذیتم می‌کرد با حرفاش گفتم الهی یه مریضی بگیرم دیگه بهم گیر نده دقیقا دوسه روز بعدش سرماخوردم و نفس تنگی گرفتم ولی با اون حال کارای خونه رو هم انجام دادم چون مادرم کمرش درد میکنه 

برای حل مشکلاتم لطفا صلوات بفرستید

آره گفتم 😂

چون مریض بودم آرزوی مرگ میکردم 

چشمت روز بد نبینه فرشته مرگ رو تو اتاقم دیدم 

مفصله دوست ندارم اینجا تعریف کنم 

خودم شنیدم صدای قلبم بعد هر ضربان ضعیف و ضعیف تر میشد و بعدش ایستاد 

با دعاهای مادرم برگشتم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

من بچه بودم خیلی کنجکاو بودم که اتاق عمل چه شکلیه و دوست داشتم ببینم گفتم خدایا برم اتاق عمل و ببینم ...

نمی‌شد آرزو کنی مثلا ایفل رو ببینی ببینم چطوره 😅😂

لطفا جای خدا نباشید. 
آره گفتم 😂چون مریض بودم آرزوی مرگ میکردم چشمت روز بد نبینه فرشته مرگ رو تو اتاقم دیدم مفصله دوست ند ...

اون لحظه خودت دعا کردی که برگردی یا پشیمون شدی؟

لطفا جای خدا نباشید. 
نمی‌شد آرزو کنی مثلا ایفل رو ببینی ببینم چطوره 😅😂

بچگی و خامی خواهر 

ولی اووووف تو اتاق عمل ی پرستار جذاااااب بالاسرم بود 😂😂😂 آنقدر ناز میاوردم سرش دستمو نمی‌دادم سرم بزنه اتاق عملو گذاشته بودم رو سرم😂😂😂 

بعد فکر کن عملو با بی حسی بود وسط عمل پرستاره می‌گفت اگه گفتی چی دستمه من میگفتم قیچی اون می‌گفت نه چاقو😐😐😂😂 

خدایا من گفتم اتاق عمل ببینم ولی نه دیگه اینجوری 😤💚

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نه ولی آه و نفرینم در حق دیگران میگیره شوهرم میترسه ازم...خودمم گاهی تعجب میکنم.

منم دلم از هرکس بگیره بیشتر زندگیش سروسامون میگیره

مثلاا خانواده پدریم عمه هاا و مادربزرگ انقدر اذیتمون کردن ولی.....