به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
اینبار قهر کرده یا دفعه قبلم؟اره اکثرا وقتی بازیگر نمیاد نقششو میکشن مثل آتی تو ستایش
همون دفه قبل ک اومد توفیلم دورهنی بود اسمش چی بود مهران مدیری داست اومد باهاش صحبت کردن بعد گف من دخترموگوشیسو تنهانمیتونم بزارم تواتاقش باید سربزنم نمیشه اعتمادکردواینجیزا درصورتب ک اینجوری نگفته بود صداوسیما اینارو سانسورکرده بود بهم چسبونده بود پخش کرده بوداینم دخترش مییبینه بهشون برمیخوره و خیلی خجالت زده میشه دخترش وباباش جلوی مردم براهمیت گف تمیام دیگه
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه