2777
2789
عنوان

وقتی بمیرم بچهامچی میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 70 پست
چرا عزیزم؟کی تو دنیا مهمتراز خودته زندگی کن مرگ ب موقع خودش سراغمون میاد

نمیتونم گیر بد ادمی افتادم دلمو خون کرده داغون شدم...دقیقا ازچیزایی ک میترسیدم همشون رو ۱۳ ساله تجربه میکنم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه ضرب المثل داریم ک میگه دستم بشکنهَ نه پام...بوعَم (بابام)بمیره نه داااام(مادر)

بفکر چاره باش...چاااااااره

زن پسرعمم۲بچه داشت...خودکشی کرد...پسره ۱۳سالش بود معتاد شد...دختره فرار کرد رفت بهزیستی...آخرش سر از ترکیه دراورد

واقعا خیلی بی رحمی حتی دلت واسه بچه هات نمیسوزه ما مادرا دیگه متعلق به خودمون نیستیم مال بچه هامونیم

هرکاری کردم دیگه نمیتونم ادامه بدم ..داغون شدم ۱۳ ساله یک روزم حالم خوب نبوده😭تنها دردم بعد مردنم بچهامن 😭

هرکاری کردم دیگه نمیتونم ادامه بدم ..داغون شدم ۱۳ ساله یک روزم حالم خوب نبوده😭تنها دردم بعد مردنم ب ...

کاش پدرو مادرمون ببینن داریم زجر میکشیم طلاقمونو بگیرن.من میخوامرگمو بزنم شاید خانوادم راضی شدن

عزیزم به چشمهای معصوم بچه‌ها نگاه کن و این افکار رو دور بریز .

😭😭😭😭😭بامنم خوشبخت نیستن حتی داروهای اعصابم روی من جواب نمیدن وقتی هرروز باید اذیتم کنه هرروز ازارم بده هرروز..وقتی من بمیرم میرن پیش مامانم خوشبخت میشن😔

کاش پدرو مادرمون ببینن داریم زجر میکشیم طلاقمونو بگیرن.من میخوامرگمو بزنم شاید خانوادم راضی شدن

پدرومادرم حرفی ندارن ولی من فقط چون بچهام رو خودم چهارساله تروخشک میکنم نتونستم ازشون بگذرم 

ما یه ضرب المثل داریم ک میگه دستم بشکنهَ نه پام...بوعَم (بابام)بمیره نه داااام(مادر)بفکر چاره باش... ...

بچه مرهم دردت نمیشه بزرگم بشه میخواد ب هزار طریق عذابت بده اخرشم بگه میخواستی نزایی

پدرومادرم حرفی ندارن ولی من فقط چون بچهام رو خودم چهارساله تروخشک میکنم نتونستم ازشون بگذرم

پس برو بچهاتم ببر من خانوادم نمیزارن وگرنه یلحظه با این حیوون نمیموندم

بچه مرهم دردت نمیشه بزرگم بشه میخواد ب هزار طریق عذابت بده اخرشم بگه میخواستی نزایی

اگه خوب تربیت بشه کوزه جونت میشه. داداش من۴۳ سالشه...مجرد مونده بخاطر مامانم...حموم میبرش...کاراش انجام میده

اگه خوب تربیت بشه کوزه جونت میشه. داداش من۴۳ سالشه...مجرد مونده بخاطر مامانم...حموم میبرش...کاراش ان ...

با پدر حروم زاده ک جلو بچه کتک میزنه بچه چجوری خوب تربیت بشه دختر چهارسالم منو میزنه از باباش یاد گرفته